Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.08.2008, 02:12   #10 (permalink)
untitled
Kurban Fan

untitled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
waspsich´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dediklerinin çoğu yeri doğru ama şöle bi yerden bakarsan;mesela bu bi ironi olamaz mı?
şahan'ın önceden gördüğümüz kadarıyla zeki biri olduğunu biliyoruz,recep ivedik gibi karakterde ülkemizde çok,abartılı olmuş baya ama abarttığınız kadar da iğrenç değil,yani dışardaki recep ivediklerin sinemadakini taklit etmesi filmi kötü hale getirdi. yoksa bi çok türk filminde çok daha fazla küfür var
türk sinemasının büyük kusuru içine edene kadar abartıyolar...
yani sonuçta bu adam gözlemlediklerini anlatıyo ama filmdeki recep ivedikle skeçlerdeki recep ivedik arasında biraz fark var skeçteki şekli daha iiydi duygu pek yoktu,yolda gördüğü kimseye akü falan vermezdi
ben filme değilde sonraki reklama üzüldüm,bari güldürüyo bu karakter,karakteri eskitmeseydi....
bi çok arkadaşım da bana bu açıklamayı yaptı bi bakıma haklısın ama ben yinede bu durum da komik bişey görmüyorum ....
film de küfür bel altı ya da benzeri şeyler olması önemli değil ben bunu eleştirmiyorum zaten ben içerikteki boşluktan ve bundan hoşnut olunmasından bahsediyorum ...

** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *

LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... )