Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.08.2008, 01:36   #6 (permalink)
waspsich
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
untitled´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o filmden nefret ediyorum o filme gülen sürekli saçma replikleri tekrarlayan insanları da anlamıyorum ...
film tamamiyle iğrenç ! tek kelimeyle iğrenç ! tamamen para piyasasına kurulu hiç bir amaç gütmeyen para kazılmak amacıyla yapılmış gayet basit ve itici bi film !
popüler kültür esiri insanlarımızın filmi izleyip gülmelerinden filmedeki karakterin basitliğinden ve insanların bundan hiç bir sonuç çıkartmadan eğlenmelerine de üzülüyorum ...!
dediklerinin çoğu yeri doğru ama şöle bi yerden bakarsan;mesela bu bi ironi olamaz mı?
şahan'ın önceden gördüğümüz kadarıyla zeki biri olduğunu biliyoruz,recep ivedik gibi karakterde ülkemizde çok,abartılı olmuş baya ama abarttığınız kadar da iğrenç değil,yani dışardaki recep ivediklerin sinemadakini taklit etmesi filmi kötü hale getirdi. yoksa bi çok türk filminde çok daha fazla küfür var
türk sinemasının büyük kusuru içine edene kadar abartıyolar...
yani sonuçta bu adam gözlemlediklerini anlatıyo ama filmdeki recep ivedikle skeçlerdeki recep ivedik arasında biraz fark var skeçteki şekli daha iiydi duygu pek yoktu,yolda gördüğü kimseye akü falan vermezdi
ben filme değilde sonraki reklama üzüldüm,bari güldürüyo bu karakter,karakteri eskitmeseydi....