YA ben 14 yasındayım ama hiç öyle tipler görmedim. hatta bizden daha kücük kişilerin olmadıgını düsünüyorduk.biz cok erken gitmedik ama içeri erken girdik. neyse işte konser bencede güseldi. ama biz daha uzun sürer diye düsünmüstük. olsun yinede gsldi. bir de sert albümünden cok sarkı calmadılar sanki. ona üzüldüm biraz. bir de bişi söylicem +18 olup da abuk subuk davranan bircok kişi vardı. bunun yasla bi alakası yok bence ama eger dediğiniz gibi kafası iyi havası veren tipler varsa o tipleri burdan kınıyorum. kınnndım. ama bişey daha söyliyim bari ya siz iyi hos matrak adam cart curt diosunuz da harbiden sigara içmek de cok sacma diye düsünüorum. ya tmm cnn istiosa bekle onu da ewde iç ya konsere geldin sen . zaten alttan alttan içiolardı. yancam die korktum. zaten yasamıstım öyle bi tecrübe o acıdan baya bi gerildim yaw. bi de hakkaten herkeste özentilikler olusmustu yani. biraz daha kendileri olsalar tam süper olacak bence. zaten hepimizde özentilik olcak tabiki bende bazen bazı seylerde bazı kişilere özenirim ama abartmamak lazım die düsünüorum kimseyi elestirmiorum. öyle bi hakkım da yok zaten ama herkes kendine yeni tarz yaratsa manyak olur işte. öyle yani. ayrıca içki meselesi varya hani küçük cocuklar hah işte o onu yapan daha dogrusu cogu kişi de onun sigara versiyonunu yapıyodu neyse yeter bu kadar cümlelerde yamuldu iyice.