öncelikle bu siteyi yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..konser gerçekten oldukça eğlenceliydi..5 buçukta ordaydım ama kuyruk vardı baya e kurban tabi olması gereken kuyruktu..yannız ordaki kişilerin gruplaşarak bi ankaragücü bi konur tayfası muhabbeti dolu tüzahüratlar yapmaları komik ve saçmaydı..ipini koparanın gelmesiyle ilgili bi sonuçtu bu..sonuçta içeriye girdim.başlayan ilk komedi görevlinin sigara içmeyin demesi üzerine kalabalığın verdiği tepkiydi

ayyaş taklidi yapanlara bende uyuz oldum ki onlara onların hayal ettikleri gibi imrenerek değil acıyarak baktım :zuhzuh: konser öncesi o saçma bağırışlar yapıldı..ben konser öncesi verilen tecno müzikte koptum zaten kurban konserinde tekno müzik etkileyici oldu

konser başladı ve pil vs. atıldı..bunlar kurbana yapılmayacak şeylerdi ve onlar konseri izleyen çoğunluğun yanında bi azınlık olduklarının farkına varmadılar ama sonunda vardırttırdık

o kadar kalabalığın arasında küfürlerle kovulan azınlık fazlasıyla dumur oldu sanırım..onun gibi ufak pürüzlerin yanında bir de baştaki ses sorunu vardı ama kurbanın ordaki varlığı hepsini konser esnasında zihinlerden silmeyi başardı..bi de dikkat ettiyseniz 2. yarıda perdelerin arkasından biri sahneye fırlamaya çalıştı ama arkadan biri onu tuttu :S:S burak gürpınarın sevecen tavırları ve davul çalarken sempatik yüz ifadeleri gerçekten süperdi deniz yılmazın sesi insanı derinden etkiliyodu..çok güzel çaldılar ve güzel etki bıraktılar..herkez de bunu umuyodu zaten..ama en çok zihnimde kalan ve hiç bi zaman unutmıycağım kare burak gürpınarın konser bitiminde bateryi dağıtması oldu..gelipte abuk tezahürat yapanların çoğu +18 di zaten yukarda bi arkadaşımın dediğine katılıyorum akıl yaşta değil baştadır insan olmasını bilen gitmeli..kurban grubu yine ve her zamanki gibi kendini kanıtladı umarım yine gelirler BU SES BİTMEZZZZZ !!!!