arkadaslar biliyorsunuz ki 5 subat deniz yılmaz ın doğum günü neler yapmayı planlıyoruz hadi o tarihe kadar ya da bi kaç gün sonrasına kadar bişeyler yapalım ne dersiniz ?? ilgilenin lütfen
__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
bende sayın direnk arkadaşımıza mesaj atıcaktım deniz abinin doğum günü işi nerede konuşulacak diye buraya rastladım yapılacak çokta bişey yok sadece deniz abinin siteye girmesi gerekiyor
pekii ama biz nerden bilcez deniz yılmaz ın siteye girdiğini nerden anlıycaz bence bişeyler yapalım onun hosuna gidebilecek olan bişeyler adminlere bi de sorsak
__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
ya demek istediğim biz birşeyler yapalım, deniz abi siteye girince görsün.yani o siteye girince bişeler yapalım demedim zaten site dışında birşey yapmak imkansız!
evet bakın ne yapalım onun için .. yani ne olabilir..ııımm.. ya herkes bişeler desin en iyisini secelim
arkadaslar en güzeli söyle olur: deniz yılmaz la birisi iletişim kurabilirse siteye mesela yarın ya da doğum gününde cağırsın ona soyleyelim yuzune yani bi saat belirlensin ne bilim bu olmaz galıba
ben deniz yılmaz olsam doğum günümden 1 saat verir miydim acaba?ya ne bilim bi (isimlerini yazmıyorum) f.a. ya da d.d vermeyebilirdi ama deniz abi verir ya isteyelim sitede yok mu irtibatı olan yani elbet vardır siteden haberleri olduğuna göre..hem 14 ü de kerem abinin onu da şimdiden düşünmeliyiz..yalnız bizden başka kimse birşey yazmadığı için fikir seçemiyoruz farkındasınız di mi?