__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
evet direnk le konuştuk bu konuyu geçen pazar günü izin almak için gittim fakat eğitimde olduğunu söylediler ardından babam sağlık sebebiyle Ankaraya gittiği için benim istediğim an görebilmem çok zor zaten hafta içi eve 8den önce gelmiyorum össye hazırlandığım için... O saatten sonra da tek başıma ziyaret etmeme imkan yok ama babam gelince gidicem söz
ben bişey sormak istiyorum ağustosta olacak olan barışarock a deniz yılmazla birlikte kurban grubuda gelecekmiş diye duydum doğru mu???
doğru olacağını sanmıyorum çünkü deniz abi askerliğini uzun dönem yani 15 ay yapıyor ve ağustosta halen daha askerliği devam ediyor olucak bu durumda konsere katılması imkansız gibi bişey
bilgilendirdiğiniz için tşk ederim 15 ay yapıo ağustostada askerliği devam edecek ve gelmesi imkansız bişey deyip gülmüş ya bi arkadaş ne biliim izin falan durumları oluo askerde ondan yararlanır diye düşünmüştüm..!
arkadaşlar ben de pek sanmıyorum barışarock a katılacağını >Deniz Yılmaz ın ama valla katılma imkanı olmaz da işde olsaydı ne güzel olurdu en iisi biz www.kurban.com u takıp edelim referansın dediği gibi..
__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
[SİZE=2] [SİZE=3]can kardeş şimdi gördüm bu konuyu.çok şanslısın dicektm sora vazgectim nedeni malum zaten. ya ben bu imzayı tıklıorm ama göremiorm ya bana yardımcı olablicek birisi var mı??[/SİZE][/SİZE]
he he imzasında en çok hoşuma giden "bunu iyi sakla he!" oldu he he
Şu deniz abi ne kadar komik adam yahu allah iyiliğini versin
-öle bi laf var mıydı?-
__________________ Herkes o dilbere HAYRAN
Dönüp de bakmayan HAYVAN