Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Grup Üyeleri > Deniz Yılmaz

Deniz Yılmaz Deniz Yılmaz Hakkında Aradığınız Herşey...

LinkBack Seçenekler Stil

Deniz Abi'den Son Haberler :)
Alt 16.03.2007, 19:09   #1 (permalink)
Kurban Fan

canatasever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Abi'den Son Haberler :)

Arkadaşlar deniz abi askere gittiği için açılan topicte yazmıştım ziyaretine gitcem diye... Daha fazla ilgi çeker diye yeni bir başlık açayım dedim

Çarşamba günü ziyaretine gittim (Babam subay olduğu için çok zor olmadı ) bugün yazmamın nedeni össye hazırlanmam bu yüzden nete hafta içi giremiyorum...

Neyse gelelim konumuza

Deniz Abi çok iyi her ne kadar aranızda yeni olsam da kurbanonline'ın selamını söyledim onunda selamı var... Hayatından memnun yarım saat kadar sohbet ettim; ondan, benden, panikten, müzikten, askerlikten yani birçok şeyden konuştuk gerçekten çok sıcak davrandı sağolsun Deniz abi kolasını bile paylaştı içmedim ama paylaşması bile çok mutlu etti beni!!! saçlar fln gidince biraz değişmiş ama yüzü hiç değişmemiş!!

Bir de yanlış bir bilgi var ortada... Deniz abi Samsun'da sadece acemilik dönemini geçirecek 3-4 haftaya kadar da usta birliğine dağıtımı olur ve çok büyük ihtimalle Ankara'ya gönderilir... Ünlü sanatçıları askerlikte hep Ankara'ya verirler ordan biliyorum... Askerliği tam olarak 15 ay yani uzun dönem yapacak...

Bir de kiminiz için müjde olacak bir haber: Askerlik dönüşünde Kurban'ın Ankara İstanbul ve İzmir konserlerinin kesin olduğunu söyledi bu 3 şehirdeki arkadaşlara da duyurulur!!

İmza aldım ve resimler çektim fakat onun izni olmadan resimleri eklemeyi düşünmüyorum o gün eve geldikten sonra böyle birşey aklıma geldi ve doğru olanı da bu zaten... Sadece imzasını yayınlayayım o da yeter Sorularınız olursa pazar gününe kadar yanıtlarım o günden sonra bir daha haftaya cuma girebilirim internete...

İmzası:

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 16.03.2007, 21:05   #2 (permalink)
Uzaklaştırıldı

çok saol yaa bunları bizle paylaştığın için ....çok da güzel bi imzaatmış kendisi...deniz yılmaz mütevazi duruşunu hiç bir zaman kaybetmedi zaten hep de böyle kalsın.....

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 16.03.2007, 21:21   #3 (permalink)
Kurban Fan

antsckn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ah ne sanslı insanlar var yaa...... senın adına cok sevindim..emınım muhsetem bi gorusme olmuştur....
imzasını da cok guzel atmış.....
izmir de kesin konser olmasına da cook ama cok sevindim ne yazık ki ooze 'dekine gidememiştim. .........ama bu kaçmazzzz......
paylaştığın için cok saol.........
rüyanda görsen inanma........

Alt 16.03.2007, 21:54   #4 (permalink)
Kurban Fan

harbi yaa ne şanslı insanlar warnesee çok saol bizle paylaştıkların için imzadaa süper hakkatenizin alıp resmleride paylaşırsan dahaa mutlu olurz

Alt 16.03.2007, 22:00   #5 (permalink)
Kurban Fan

roCk.cilekesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vay beah adama bak bizde ancak posterlerine bakarız.abicim ne şanslısın yav.yanlız bn cola meselesine takıldım nie içmedin sanki koca deniz abim sana cola veriyor ve sen içmiyorsun.ayrıca konserlere bn de sevinmedim deil ama yaş tutmuyor allah kahretsin.18 yaş sınırı hakkında bir fikrin var mı?

Alt 16.03.2007, 22:04   #6 (permalink)
Super Moderator

puhaha. sağol paylaşım için. konser haberi beni çok sevindirdi en iyi ihtimal 15 ay sonra olsa da ehem biraz daha açsan konuştuğunuz şeyleri ben olsam içerdim o kolayı yalnız. cık cık ehem umarım ankara ya gelir. gerçi bu her tarafa memur havası sinmiş şehirde ne yapacak bilmiyorum ama. snıff.

imzayı iyi sakla he!!

Alt 16.03.2007, 22:06   #7 (permalink)
Moderator

RoCK'N DaRK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RoCK'N DaRK - MSN üzeri Mesaj gönder

bunları bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz inş usta birliğinde ankaraya gelirde bende giderim ziyaretine deniz abimin

Alt 16.03.2007, 22:07   #8 (permalink)
Kurban Fan

...bUrToN... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya inanamiyorum biz 2 hafta sonra gidecektik biz gidelim bu hafta çok şanslısın arkadaşım ama bende şanslıyım bi de anşattığın kadarıyla gidiince pek bşi olmamış yani iyi davranmış bu da çok güzel bişi ama 2 haftaya kadar gitmesin ya ne olur .....

...i will meet you in the next life...

Konu ...bUrToN... tarafından (16.03.2007 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir..

Alt 16.03.2007, 23:09   #9 (permalink)
Kurban Fan

roCk.cilekesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayır yani bir tek şanslı siz deilsinizki sonucta ankara'ya gelme ihtimalide var oley.

Alt 16.03.2007, 23:19   #10 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

canatasever deniz yılmazla sohbet etme şansı bulan (şanslı) insanlardansın, güzel vakit geçirdiğin belli ayrıca sitemiz adına slmımızı ilettiğin için de teşekkür ederim, unutma bu sitede herkes kurban hayranı ve aramıza yeni katılmış olman seni bir aşağı rütbeye atmaz (askeri tabir )

deniz yılmazın imzası da böyle olurdu zaten beklediğim gibi...

haberleri bizimle paylaştığın için teşekkürler...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil