Tekil Mesaj gösterimi

Alt 08.02.2008, 01:55   #19 (permalink)
kaRamelakızZ=)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

şeker kız candy gibi davranıyorum herelde ki,baby diye adlandırılıyorum.
pembe rengini çok severim,birsürü pembe renkte rujum var hepsi de çok yakışıyo,şuanda ayağımda olan ve hep de orda duran çok şirin,pullu pembik terliklerim var(çiçekli hem de=))ben de ojesiz duramam.çok,acaip süslüymüşüm(bence hiç de deil.yani tamam süslüyüm ama bu konuda paris i geçemem,hem o tiky,yani ben farklı bi kokoşum,etrafımda kokoş olarak adlandırılanlarla çok farklıyım,zaten onlar gibi olmak istemem asla.bakımlıyım diyelim.hadi tamam sizi mi kırcam süslüyüm de)isterseniz şirine diyebilirsiniz(küçükken onu çok kıskanırdım,en çok da güçlü şirinden...:=))
barbie bebekleri seviyorum isterseniz dalga geçin valla napiyim yani sevgi bu ota da konuyo..farklı bitki türlerine de organik maddelere de.benimki güle konmuş:=)
sonra çok çişim geliyo.çok tuvalete giderim.neredeyse okulda tanıdıklarımın çoğu tuvalette tanıştığım arkadaşlar.sen her tenefüs burdasın tuğçe diyolar.hayır yani napayım çişim geliyo,hayır eğilip de lütfen bu sefer gelme eve gidince ne yaparsan yap diyemem ki.hem çok su içiyorum.sınıfta nerdeyse benden başka su alan yok(hep benim su şişemden otlandıklarından olabilir,en çok da şişkocuk dudaklı gökhan içiyo:@,pis şey)
iyi taklit yaparım(ama son zamanlarda senin gibi cici bir kıza hiç yakışmıyor söylentilerinden sonra-genellikle hanım teyzelerin dediği- kıro taklitlerime ara verdim hem de 'oha soyunuzda kıroluk olmadığına eminmisin'diye dalga geçen arkadaşlarıma aldırmadan...)
kitap okumaya bayılırım,beni bi odaya kapatın,yemek verin(en sevdiklerimden olcak ama,çukulata da olsun lütfen!),su da olsun,tuvalet olsun,banyo olsun,makyaj malzemelerim olsun,msnim olsun,arkadaşlarm olsun.yeter bana başka bişey istemem (başka bişey kalıp kalmadığından emin değilim gerçi aaaa terliklerim var sonra ayaklarım üşür...)
çok konuşurum.o an ne hissediyosam hissettiririm.çok konuşurum ama embesil gibi değil(yani bazen boş konuştuğum oluyo,ama hiçbir zaman kötü niyetim olmadı)hem arkadaşlarım çok güzel konuştuğumu söylüyolar,çok ikna edici olduğumu da hatta fazla ısrarcıyım,bazı konularda:S(ben pek öyle düşünmem aslında,çünkü aynı anda binlerce şey düşünürüm hatta öyleki bi konuyu düşünürken,kendimi hiç alakası olmayan bilmemkaçıncı konuyu düşünürken bulurum ve bu konuya nasıl gelebildiğimi düşünürüm,sonra da ne çok şey düşündüğümü düşünürüm)cidden kafamı çok yorarım her şeye.en ufak şeyi kopkoskojaman yapıp büyütebilrim,ama en büyük problemleri de görmeyebilrim(nasıl oluyo yaa yazarkken farkına vardım ,çok tuhaf)küçük şeylere çok zaman harcar,ayrıntılara çok yer veririm ama aşırı böyle beni tanımanız lazım.
dediğim gibi çok hayalperestim,üstte saydığım(şunlar şunlar olsun) onların hiçbiri olmasın(makyaj malzemeleri bile) hayallerim olsun yeter ciddiyim,aç bile kalabilirim(obur ben,off topic e açıcak hiç konu kalmamış gibi gidip de yemek tarifleri konusunu açan ben,int.te yemek tarifi araştırıp,bütün gün pasta kek yapmak isteyen ama annemin mutfağı batırıcam itirazlarından yapamayan ben!)
yani böyle işte,daha çok var ama şimdi çok yorumldum yaasonra devam ederim(tabiii çenemden konu kapanmazsa)

Konu kaRamelakızZ=) tarafından (08.02.2008 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir..