Tekil Mesaj gösterimi

Alt 29.01.2007, 13:22   #35 (permalink)
_k_u_r_b_a_n_
Kurban Fan

_k_u_r_b_a_n_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi kere kurban zaten... saat altıda gittik bisim tayfayla ama tanıdıkların yanından içeri girmek yerine önlerden kaynaşarak girmeyi tercih ettik.=) kapı açılmadan güldük eelendik. yannıs daa konser başlamadan artık bi tane mi içti yarısını mı içti bilinmes hemen sarhoş olan 15yaş altı bi kaç kişi sarhoş olmuştu bile.ama bu gerçek miydi ilgi çekmek için miydi bilinmes ama kinci seçenek daa mantıklı ilgiyi çektiini sanıosa yanılıo yane neden insanlar bu kadar zavallı annamadım ki??? nese içeri girdik.dikilen tipleris öncesinde tansiyon mudur nedir o çıkacakmış sinir olduk nese ama bisi görevlilerin anonsları kopardı o neydi abi yha matrak herifler saygı duruşunda da durcas die düşündük bi ara ama içerde sigara içilmeyecekmiş kim sallar ki aman yhaa nese saat 8olduunda tansiyonun çıkmıcaanı öörendik ve arkadan kurban sahneye çıktıııı o neydi abii yha adamlar bir numara muhteşemler özellikle burakk off yha adam süper ... biliolar işi onnar dencek laf yok . ama bası dengesizler sahneye sigara pil atamaya başlayınca deniz sahneyi terketti kesin o tansiyon dinneyicisi esik tipler onnar yasık yha onnara bi de salaklar yha para verip gelmişler zavallılar ama ışık açılınca defolup gittiler yemedi tabe ama kurban yapacaanı yaptı harika bi performans srgiledi adamlar ama yalan ı sölücek gibi yapıp sölemediler yha helal olsun denis in zati buraa gösterip bu herif mannak demesi bisi kopardı kerem özgür onnar ayrı coştular zati ama ben en sonda ki buraan performansına hasta oldummm ösgür le karşılıklı muhteşemlerdi kerem le denis de ayrı konu zaten isledinis gördünüs arkadaşlar herşeyiyle mükemmel bir grup ...

[SİZE=5]bugün canımı yaktım hala hissettiğimi görebilmek için ...[/SİZE]