kurban'ın gerçekten kurban olduğu kendi yazdıkları parçalardan oluştuğu ve ilk heyecanı çok güzel verdiği için kesinlikle kurban albümü dedim. zaten kurban'ı tanımamı sağlayan albüm olması bile en güzel albümleriyapmaya değer diyorum ve ekliyorum sert kurban elemanları gözünde dahi albüm değildir arkadaşlar, arayı soğutmamak adına yapılmış bir çalışma, bir ep'dir. ama cover sanatını konuşturmaları açısından da güzeldir.
tabe kurbana kurbanla aşık olduk.hala yalan dostum aşk die bişey yok sok sok sok deye bagrışmıyozmu zıplarken barda ama en eylenç albumu sert.oyum sert'e !
insanlaaar !! kurbanı ilk tek tek dınlemeye basladım ,album olarak degıl dınledıklerım en ıyısı ınsanlarda ! insanlar , suc bende , yine , agla ... daha sayabılırım
__________________ kızma melıssa hem ben <sub></sub>seni cok seviyorum
ben de oyumu insanlara kullandım ..İNSANLAR albümü kurban ın dönüm noktası bence kurban sert albümü ile oturdu ama insanlarla daha da cok benimsendi diye düşünüyorum..
__________________ [SİZE=3]...ve şimdi YAK yorulmaz hırsınla cennetin kalbinden çaldığın dünyamı.unutma bak kan aktı bahcemde çiçek açar bir gün büyürler nefretle....(((gell tezkere gell tezkere bitsin bu hasret))))[/SİZE]
ya aslında sert ama nedense insanlar biraz daha hareketli ve kaliteli oldu gibi geldi bana
ama sert ve insanlar albümü arasında seçim yapamıyorum yinede