Öncelikle hepinize merhaba,
Dünkü konserde pankartınızı gördüm ve siteye bir göz atmaya karar verdim

Açıkçası seviyesi düşük bir site falan olur diye düşünmüştüm, dünkü konserdeki insanları görünce... Ama hiç de öyle değilmiş. Tebrik ederim sizi
Konsere gelince, gerçekten çok iyi bir konserdi. Kurban dinlediğim tek Türk grup diyebilirim. Yıllardır dinliyorum ve gerçekten diğerlerinden farklı olduklarını biliyordum bir şekilde. Gerek konsere zamanında çıkmaları, gerek izleyiciye saygıları, gerekse çok iyi çalışları... Dün konsere ne yazık ki Kurban dinlemeyen iki arkadaşımla gittim. E tabii onlara hadi öne gidelim diyemedim, o yüzden koltuklarda izlemek zorunda kaldım. Etrafımdaki herkesin oturuyor olması cidden çok can sıkıcıydı. Çıkan olaylar da hiç hoş değildi. Ama Kurban çok çok iyiydi. Albümden daha iyi çaldıkları parçalar bile oldu. Çıkan olaylara rağmen morallerini kaybetmemeleri de çok güzeldi.
Yaş sınırı konusunda iki şey söylemek istiyorum. Birincisi, birkaç yıl önce, ben lisedeyken, Kurban Saklıkent'e gelmişti. Ve tabii yaş sınırı vardı. Konsere gidemedim, gidemediğim için de hüngür hüngür ağladım. Dinlediğim tek Türk grubu, dibime kadar geliyor ve gidemiyorum. Çok mutsuzdum gerçekten. O yüzden yaş sınırı konsaydı, yaşı tutmayanların ne kadar üzüleceğini çok iyi anlıyorum; ama oraya gelenler de o kadar kötüydüler ki... Mesela önümüzde bir grup 15-16 yaşında insan vardı. Daha konser başlamadan birbirlerine bağırıp çağırmaya, itip kakmaya, en doğrusu dikkat çekmeye çalışmaya başlamışlardı. Hepsinin elinde birer sigara... Konser süresince 3-4 kez uyardım onları sigara içtikleri için. Hiç hoş değildi. Hakkaten o zaman dedim ki yaş sınırı olmalıymış gerçekten... Bir dahaki sefere Saklıkent'e gelsin Kurban diyorum, çok içten bir şekilde.
Umarım ne kadar iyi bir grup olduklarını biliyorlardır ve bir daha dağılmaya kalkmazlar...