Tekil Mesaj gösterimi

Alt 02.02.2008, 16:05   #32 (permalink)
kaRamelakızZ=)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

benm ilk önce balklarım vardı akvaryumda beslerdik.bi akşam misafir geldi,çocuk akvaryumun içine kumanda attı balıklardan birinin kafasına geldi,geri kalan balıkları da yemeye çalıştı,sonra balıklar öldüler.ikinci olarak muhabbet kuşu aldık.Adı çıtırdı.Bi gün havalandırayım derken kafesinn kapısını açtım,açık olan balkon kapısından soğuk ve yağmurlu havada karanlıklara karıştımeğer eski komşumuzun evine gitmiş,benim adımı söyleyip duruyomuş(bana hiç sölememişti gııcık!).Sonra bi tane daha kuş aldık,o sıralarda da dayım kuşçulukla uğraşıyodu,mutfağın her tarafı kuş doluydu,hatta acaba yemeklerin içinden kuş çıkar mı diye merak ediyodum.neyse dayım istedi kuşu biz de verdik.bi tanıdığımıza gitmiş ama son gördüğümde beni tanımadı hatta elimi ısırdı!!!4. sınıfta çok şeker,masmavi gözxleri olanBoncuk adında bi tavşanım oldu..küçüklüğümde bugsy bunny yi çok izlemekten olucak sanırım,ona hep havuç verirdim ama o da yemeyip aç kalırdı.sonra bi gün kuzenimle çiğ patates yedirdik,hepsini de yedi maşallah obur şey ama ertesi günü haraket edemiyodu davul gibi şişmişti.ölcek sandım çok üzüldüm.Annem şırıngayla maden suyu içirdi hayvacağıza ama hiç ummadığım bir şekilde iyi geldi,sonra kucağıma yatırıp gazını çıkarttım,iyileşti.ben çok yıkıyodum ama boncuğu (uzaylılara benziyodu ıslakken)neyse bi de biz onu kuş kafesnde beslioduk ondan ayakları kreçlenmiş.o da öldü bi zmn sonra,mezarını bahçeye koyduk.bi kere dua etmiştim hergün gelcem dedim ama...kardeşim mezarını kazıp tavşancığımı geri getirmeyi düşünmüş,minik beyniyle...ben bağğırmıştım ona.Sonra bi komşumuz bize ördek getirdi,2 tane.biz de 2 tane civciv almıştık.hepsini bi leğene koyduk.şu coca colaların ayıcıkları var ya onu da koydum leğene ohh ona sokulup uyuyodu hepsi,anneleri gibi görüyolardı hereldebi gece sabah 5te uyanıp benim odamda ciyaklayarak beni uyandırmayı denediler,ama hiç şansları yok uyanmadımondan sonr adayım kümesçiliğe başladı bunları da verdik dayıma,bikaç hafta sonra ölmüşler.ee tabi o kalabalıkta benim gibi ilgiyi kim gösterir onlara..tavuk üvey evlat diye dövmüş zaten civcivlrerimi ördekleri de sansar kapmış..=(sonra bi kuş daha aldım adı sahibnin adı olan necipti.komşunun kuşuna aşık oldu,ama o da erkek diye duyduk sonra,hatta kuşumun gay olup olmadığını uzun süre düşünmüştüm.o da mantar mı ne oldu öldü.en son da yine japon balıkları aldık.bi gün annem akvaryum suyunu değiştirirken küçük balığı lavabonun deliğinden kanalizasyona düşürmüş,gitti.diğerleri de öldü bi şekilde...bi daha da almadık hayvan