Tekil Mesaj gösterimi

Alt 29.01.2007, 00:29   #26 (permalink)
IshN
Kurban Fan

IshN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

saat 5te ordaydık, sıradakiLerden beLLiydi zaten içerde nası bi ortam oLacağı, ki şaşırtmadıLar.. en öndeki koLtukLara kuruLduk yakLaşık bi 7-8 kişiydik. Tansiyon'un neden çıkmadığını anLamadım ama ordaki kaLabaLık hakkaten sinir bozucuydu. Sevmiyosan, beğenmiyosan neden geLiyosun? Her konserde böyLe saçmaLayanLar çıkıyo, parazit insanLar.. neyse yine sinirimi bozmıcam Sahneyi terkedipte tekrar geLdikLerinden sonra dikkat ederseniz ışıkLarı kapatmadıLar, apaydınLık bi konser izLedik o aptaL kaLabaLık yüzünden. "Lambaya Püf De"de acaip keyif aLdım ayrıca Deniz'in şarkı araLarındaki konuşmaLarıda ayrı bi süperdi Burak'ın konser sonrasında sahnenin kenarına geLip insanLarın çığLıkLarı üzerine "arkadaşLar böyLe yapmayın, sizinLe konuşmaya geLdim" demesinden sonra benim gözLer direk doLdu Ayrıca "Direnk" keşke iLk mesajında AnatoLia'nın fotoğrafçısı yerine "Murat Akçay" deseydin Çünkü o AnatoLia'nın fotoğrafçısı değiL Kurban'ın fotoğrafçısı Adresini vercem ama rekLam yasak mı biLmiyorum, gerçi onun adresini yazmakta ne kadar "rekLam" dahiLinde oLur onu da biLmiyorum Sonuçta Kurban'In fotoğrafçısı.. neyse, sonuçta Kurban Geri Döndü!!
yoKluĞumDan uSanmıŞ, bEni öZleyeN biR beN!
baZen bAşkAsı oLmuŞ, öLüp diRilMiş biR beN!
hErkeSi dOstu biLen, hErkEstEn koPuk biR beN!!!
</span></div>