ya bakın bu yağmurda yürüme olayı tamammen düzmece. Kızların %80 i yağmur da yürümekten nefret ettiği halde yağmurda yürümekten hoşalndıklarını söylerler, nedeni ise romantik oluşu (neresi romantikse artık...) çoğu ıslanmaktan nefret eder emin olun. "Hayatım nasılsın?" diye sorarsınız ve şu cevap gelir "ayhh oyhh çok iyiyim brrr ne güzel ıslak ıslak yürüyoruz dimi ? esiyo bide offhfh" fakat içlerinden şunu söylerler (ya bıkmadı hala bir an önce eve gitsekte bitsin bu işkence) erkekler etkilenmez fazla ama malum kadınlar narin yaratıklar olduğundan ertesi gün bronşit... Neyse k. bakmayın uzattım
__________________ aile = sıcak bir ortam /// sıcak bir ortam = kurbanonline.net /// aile = kurbanonline.net
bence öyle değil yani alakası yok ben gerçekten çok seviyorum,mesela denizde de ıslaksın ama onu da severim yani ıslaklık bi ölçüt değil burda hem ne biliosun insanlar belki ıslanmayı sever...bence romantik olan yağmurda sevgilinle yürürsendir.yani zaten yanında sevgilin varsa her an romantik olcağı için,genel bakıyoruz sanırım olayaa:=) ya da ben bakıyorum en azından:=)
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz
ben adanada oturduğum için yağmur ya hiç yağmıyor yada sel basıyor onun içinyağmurda yürüyemiyorum ama iyibişe olmalı?yaşamak isterdim o duyguyu. hele bide psikopata bağlican yağmurda yalın ayak yürücen bence daha güzel olur.
__________________ bu devirde özgün olmak şart be birader!!!!!
ya olay yürümek falan değil..adam akıllı yağmurun altında şöyle ıslanıcan...sular seller olucak ama ..işte o süper olur ..yok romantiklik yok sevğilinle yürüme hikaye:S geçç
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT !
ya olay yürümek falan değil..adam akıllı yağmurun altında şöyle ıslanıcan...sular seller olucak ama ..işte o süper olur ..yok romantiklik yok sevğilinle yürüme hikaye:S geçç
ahaha zeynep duygusuz şee:P
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz
hiççç sevmem yağmurda ıslanmayı :s hele yürümek !! işkence resmen yaaw zaten gözlüklerim ıslanıyo ve ben gözlük silmekten neefret ederim! haa bide nemli ve yağmurlu havalar beni bayar romantikte değil =) neyse yeter bu kadar xD