Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Hobiler

Hobiler Boş zamanlarınızda ne yapmaktan hoşlanırsınız?

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 13.03.2007, 17:14   #11 (permalink)
Kurban Fan

_k_u_r_b_a_n_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gisemciim valla senin yasın da güsel olmuş beni geçicen sende :P ama cidden beendim ellerine saalık tatlım arkadaşlar sizlerinde beenmenise sefindim her zamn yazarıs siz yeter ki beenin

[SİZE=5]bugün canımı yaktım hala hissettiğimi görebilmek için ...[/SİZE]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 13.03.2007, 17:24   #12 (permalink)
Kurban Fan

gisem88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gisem88 - MSN üzeri Mesaj gönder

senın begenmene sevındım canım sağol senınki kadar güzel olmadı ma benımkide bu kadar oluyo

YENIDEN DOGUP GELSEM COCUK KALIR BUYUMEZDİM ACILAN PENCEREMDEN YINE SENI SEVERDIM

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 16.03.2007, 21:19   #13 (permalink)
Kurban Fan

antsckn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya ikinizinki de harika olmuş.....
kendinizi geliştirmeye devam ederseniz ileride dünya capında unlu kurban fanlarımız olacak...
gercekten cok beğendim ama benim boyle bi yeteneğim yok...
bizm edebiyatcı sizinkileri okusa bizm komposizyonlara okumadan sıfırı cakardı.....
cumleleriniz cok hoş...anlamlı ve uzun...genelde bu ikisi birlikte insannı kasar ama sizi kasmamış......
üzerinde 10 dakika kadarcık daha fazla calışırsanız kendinizn bile sasıracağı sonuçlar alacağınıza inannıyorum bu yazılarınızı okuduktan sonra........
merakla bekliyor olcağım yeni yazılarınızı........
arsivim yeni yazılarınıızı bekliyor olcak......
rüyanda görsen inanma........

Alt 16.03.2007, 22:13   #14 (permalink)
Kurban Fan

teşekkür ederim beenmene sefindim valla daa çok kişi beendikçe daa da gaza geliorum gisem de benden aşağı kalmıo hani yeni yasılar gelicek yakında saol tekrardan

Alt 20.03.2007, 10:51   #15 (permalink)
Uzaklaştırıldı

oo yeni yazılar gelicek müjdesini de aldık artık daha ne olsun ..ee tabi edebiyat bölümünün de faydalrı oluyor bu galiba ya da tamamen yetenek mi desek...selma çok güzel olmuş o ya ,insan geldiğimde okutur bana hikaye yazdığını forumdan öğreniyoruzüstüne konarım diye korktun dimi.....
gizem bu arada o an uydurduğun o öykü çok iyi olmuş ya bi de demz mi senin için yazdım şimdi diye daha ne olsun ya çok güzel olmuş valla...

Alt 24.03.2007, 17:34   #16 (permalink)
Kurban Fan

kıskanma hemen :P yahu yasıoduk işte sende biliodun ama şimdi yalan söleme ilgisizsin ilgisiz beenmene sefindim pamuum benim yha ben okuturum gel sen bi ara ama konuşmaktan zamanın olmas ya nese

Alt 31.03.2007, 01:50   #17 (permalink)
Kurban Fan

shady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

shady - MSN üzeri Mesaj gönder

Seninle ilk buluştuğumuz günü hatırlıyor musun?Hani hava yağmurluydu,elini tutmaya,gözlerine bakmaya,konuşmaya bile cesaret edemeiğim gün.Oturmuştuk "Umut Parkında" hayallerimizi,arzularımızı anlatmıştık birbirimize.Seninle ayrılmamaya,her zaman beraber olmaya ant içmiştik.Ama olmadı.
Hava bugünde yağmurlu,gökyüzü ağlıyor biten aşkımıza ,gök gürlüyor sanki ayrıldığımıza kızmış gibi.Bugün hiçbir şeyin değeri yok gözümde.Eve gitmeyi bile istemiyorum.Ama sen varken öylemiydi?İkimizde eve gitmek için can atardık her dakikayı beraber geçirebilmek için.Evet bugün eve gitmek istemiyorum.Çünkü evin her köşesi senin anılarınla dolu.Sağıma bakıyorum sen, soluma bakıyorum sen geliyordun aklıma.Ama eve gitmeyi inat hale getirdim,ancak böyle yenebilirdim sensizliği.En sonunda evin yolunu tuttum.Gidiyorum,gidiyorum,gidiyorum.20 dakikalık yol bana 20 yılmış gibi geldi.Sanki yol gittikçe dahada uzuyordu.Üstümde nedenini bilmediğim bir ağırlık.Dayanamadım oturdum bir kaldırım taşının üzerine.Bugün anladım kaldırım taşlarının gerçek dostumun olduğunu.Bu zor günümde beni bir köşeye atmayıp arlarına aldılar.İnsanlar gibi değillerdi,sadece dinliyorlardı.Belki de bu yüzden sevdim kaldırım taşlarını.İnsanlarda dinliyorlar ama onların dilleri var.Bakamıyorum insanların suratına,benimle alay ediyorlarmış gibi geliyorlarİşte yenildiniz,sizi de ayırmayı başardık diyorlardı.En sonunda dayanamayıp kalktım kaldırım taşlarının üzerinden yani gerçek dostlarımdan.Biraz daha yürüdüm.Karşı yoldaki beyaz ev sanki bana siyah bir tabut gibi geliyordu.Oraya girmeyi hiç istemiyordum ama buna mecburdum.Çünkü sensizliği yenmem gerekiyordu.Apartmanın yol kapısın açtığımda kalbimde bir heyecan hissettim.Sanki seninle buluştuğumuz ilk günün heyecanı gibiydi.Merdiven basamaklarından çıktıkca bu anlamsız heyecan dahada artıyor,kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu.Bir ümitle zile basıyorum.Belki kapıyı açıpda beni karşılarsın diye.Bu heyecanımın kısa süreceğini anlıyorum ama pes etmiyorum kapının ziline belki beş,belki onbeş kere basıyorum açan yok.Anlıyorum temelli gittiğini.Anahtarımla sessizce açıyorum kapıyı aynı eve geç geldiğimde seni uyandırmamak için açtığım gibi.Evin o soğukluğu kapıdan girer girmez suratıma vuruyor.Gözlerim yine bir ümitle seni arıyor evde.Salonun kapısından giriyorum senin yerine vitrindeki resmin karşılyor beni.Bakmamaya çalışıyorum resminin olduğu tarafa,elimi götüremiyorum resmine.Birden kalbimin sıkıştığını,nefesimin daraldığını fark ediyorum.Biran önce evden çıkmak istiyorum.Sanki duvarlar izin vermiyor evden çıkmama,birer birer kapatıyorlar önümü.En sonunda hepsini aşıp can havliyle dışarı çıkıyorum.Arkama bakmadan üçer beşer iniyorum basamaklardan.Kendimi seninle ilk gün buluştuğumuz "UMUT PARKINDA" buluyorum.Sen olmayınca burası benim için umutsuzluk parkı oluyor.Uzaklaşıyorum parktan.Yürüyorum,yürüyorum,yürüyorum.Karşımda bir meyhane hiç yapmadığım şeyi yapıp içeri giriyorum.İlk önce bir büyük daha sonra bir ufak söylüyorum.Garson şaşırıyor durumuma.Fark ediyorum garsonun şaşırdığına soruyorum sen hiç aşk acısı çektin mi?diye.Suratıma sadece bakıyor.Garsondan bir kağıt bir kalem istiyorum.Kağıda yazıyorum

NOT:Eğer oluda birgün aklına gelirde beni ararsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısındaki mezarlıkta.Seni seven umutsuzlukların içinde umut bekliyen aşığın,diyorum ve gözlerimi yumuyorum.

www.popomundo.com güsel bi oyun sitesidir (:

Konu shady tarafından (01.04.2007 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir..

Alt 02.04.2007, 11:30   #18 (permalink)
Kurban Fan

ya çok güsel olmuş hikayen ellerine sağlık tam benlik bir hikaye maalesef ama tebrik ediorums eni=)

Alt 02.04.2007, 13:12   #19 (permalink)
Kurban Fan

shady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

shady - MSN üzeri Mesaj gönder

neden malesef

www.popomundo.com güsel bi oyun sitesidir (:

Alt 04.04.2007, 16:14   #20 (permalink)
Kurban Fan

ne sen sorr ne ben annatiim çok sefdiim birini kaybetiimde aynı şeyleri hissetmiştim ondan işte yaaa

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil