ah raistlin ah. hayallarimin kum saati gözlü dengesiz erkeği.
bknz: ejderha mızrağı
çok severdim bu seriyi, hala da severim. ama artık çok okumaya vaktim olmuyor bu tarz kitapları. arkadaşım, zorla neva diye bir kitabı okutuyor şu an. ondan sonra sabahattin ali nin romanlarına sarmayı planlıyorum.-yok böyle bir şey. bu aşk gibidir. planla, hesapla kitapla olmaz. bir roman bulursunuz bir anda ruhunuzun saklı kalmış yerlerini tasvir eden, kendinizi bulursunuz bir karakterde, her zaman baş karakter olması da gerekmez, bazen bir arkadaşınızdır kitapta sizinle konuşan, bazen özlediğiniz(gerçi insan tanımadan nasıl özler) duygular(aşk gibi) anlatılır bir kitapta...- bir roman sizi anlatıyorsa, anlattığım gibi bir illişki kurdunuzsa o yazarın diğer kitaplarını da okuyun. benim önerim her zaman bir yazarın 2-3 kitabını üst üste okumaktır....
ha bir de garion var, ama kendisi pek hayallerimde sayılmaz... okursan anlarsın sen, peki okur musun? bilinmez.-sanırım bu yazıyı yazmanın çekiciliği de burda.-
ek: neva bitti. sevmedim. önermem de. özetle, ılgın tüm yazdıklarını okudum oğlum; sen haksızsın ve sana laflar hazırladım.