reca ederim umarım seversin ?? aslında ne tarz okumayı sevdiğini bilsem daha faydalı olurdum belki ama biraz karanlık takılıyorsan şu sıralar . kinyas ve kayra derim
__________________ seninbenim benimsenin .. benimsenim ... ben senim
sana o zaman Elif Şafak. bilhassa da pinhan.o önerebilirim ama diğer kitaplarına da göz at muhakkak.. istediğin karışıklık vardır sanırım
sağol. o kitabı okumuştum. iyi bir yazar elif şafak. ilk okuduğum kitabı bit palas'tı. hâlâ ara sıra göz atarım. lâkin keşke osmanlıca kelimeleri daha az kullansa.-gerçi bunun da hoş bir sebebi var ama-
al bende de okadar önceden ne çok okurdum şimdi 1-2 sayfada sıkılıyorum Stuart Woods un Beverly Hills Prensi ne başladım ama bitcek inş.
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! ___________________________________________
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
bende okurum ama en çok felsefe kitapları hosuma gidiyor mesela yanlız yaşama sanatı ve hayır diyebilme............. okunacak kitaplar bence tavsiye ederim
hayır ben cidden bi deney yaptım kitap okurken gerçekten müzik dinlenmyor..dinlerim diyenlere hurafe söylenti vb.. çıkışmalarda buluncam
türü ne olursa olsun kitabın adam şaşırıyor yaw
müzik dinlemekte beyni calıstırır.. nası ders calısırken müzik dinlemek sakıncalı ise kitap okumak içinde gecerlidir... ikisi birden olmuo.. insan ya okuo ya dinlio.. en azından bende öle oluo =)
__________________ Uyandığımda yeR gök siyah..
Uyandığımda duvarLaR kaN !
Ruhumda ağıR biR günah !..
Vahşet dOLu yüzLeR yinE beRbat biR sabah...