bende mırıldanırım her insan gibi kendi başıma. sesim iyi mi değil mi onu da bilmiyorum zaten iyi değilse de bi kendime zarar vermiş oluyorum he bi de anneme böğürme diye dolanıyo peşimde bazen
özge niye şimdi sesim kötü bunalımlarına giriyosun. aaa bak olmadı şimdi. senin nazın bana mı? bize her gelmesinde ya da benim her gitmemde ya da işte birlikte olduğumuz her an ikimizde susunca birden böyle yavaş yavaş tatlı tatlı sözler mırıldanır ben kendimden geçerim.. sonra nasıl olmuşsa bende birden girerim şarkıya.. sesin sadece sad but true da değil bence diğer şarkılarda da güzel. bi gün ses kaydı yapıp siteye yayarım valla sesim kötü deme:P
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. |