Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Müzik Haberleri > Konser Haberleri

Konser Haberleri Ülkemizden Son Dakika Konser Haberleri

LinkBack Seçenekler Stil

Rock'n Coke katılımcıları belli oldu!!
Alt 31.05.2007, 17:52   #1 (permalink)
Moderator

gisshemm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gisshemm - MSN üzeri Mesaj gönder
Rock'n Coke katılımcıları belli oldu!!

Ana Sahne=The Smashing Pumpkins(A.B.D) -1. gun
Franz Ferdinand(İskocya)-2.gun
Chris Cornell(A.B.D)-1.gun
Manic Street Preachers(galler)-2.gun
Pentagram-2.gun
Rashit&Teoman-1.gun
Within Temptation(hollanda)-1.gun
Ozlem Tekin-2.gun
Hayko Cepkin-2.gun
Gripin-1.gun
Aslı-1.gun
110-2.gun

Alternatif Sahne=
erol alkan(ingiltere)-1.gun
Filthy Dukes(ingiltere)-2.gun
Buraka Som Sistema(portekiz)-2.gun
mehdi(fransa)-1.gun
Uffie&Feadz-1.gun
Digital Playground-2.gun
Mabbas-2.gun
Agentorange-1.gun
Style-İst-1.gun
Neon-1.gun
Beduk-2.gun
Popcorn-1.gun
Rumblefish-1.gun
Ayben&Fairuz Derinbulut-2.gun
Ayyuka-2.gun
Ucnoktabir-1.gun

Tek Gün KombineKampÖn Satış24 Mayıs - 30 Mayıs ____

Regular31 Mayıs - 31 Ağustos 70 YTL 100 YTL
Kapı 1 Eylül - 2 Eylül 80 YTL 120 YTL 150 YTL

Bilet fiyatlarına Biletix hizmet bedeli dahildir.

”15 yaşını doldurmamış katılımcılar festivale yalnızca ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.”

Sahne önü biletleri :

Özel Sahne Önü Bilet Fiyatları

The Smashing Pumpkins ve Franz Ferdinand konserlerinin sahne önü bilet fiyatları 50 YTL, Chris Cornell ve Manic Street Preachers konserlerinin ise 30 YTL’dir.
Sahne önü biletleri festivale giriş hakkı vermez, sadece biletli festival katılımcılarının, ilgili konseri özel sahne önü alanında izlemeleri için geçerlidir. Bilet adetleri sahne önü kapasitesi nedeniyle kısıtlıdır.

ROCK’N COKE FESTİVAL ALANINA TÜM GİRİŞLER ELEKTRONİK BARKOD SİSTEMİ İLE KONTROL ALTINDA TUTULACAKTIR. ALANA GİRİŞ SADECE BİLETİX GİŞELERİNDEN ALINMIŞ BİLETLER İLE YAPILABİLECEKTİR. LÜTFEN YETKİLİ BİLETİX GİŞELERİ DIŞINDA YETKİSİZ KURUM YA DA KİŞİLERDEN BİLET SATIN ALMAYINIZ. GEÇERSİZ BİLET SAHİPLERİ FESTİVAL ALANINA ALINMAYACAKTIR.

Önemli! 1. Festivale katılan her birey aşağıdaki tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı aksi takdirde mekandan çıkarılmayı Kabul etmiş sayılır.2. Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.3.Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.4.Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.5.Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı / ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.6.Festival alanyndaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilirler.7.Festival alanyna profesyonel ses ve görüntü araçlary ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır.8.Konserleri izlemek için oturma düzeni yoktur.9.Festival alanını çevreleyen göle girmek yasaktır. Festival için belirlenmiş alanların dışına çıkmak yasaktır.10.Festival alanına, görme engelliler için özel rehber köpekler haricinde evcil hayvan sokmak yasaktır.11.İzleyiciler, festival alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılırlar ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptirler.12.Festival alanında organizatörler tarafından tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Ancak oluşabilecek herhangi bir kayıp, yaralanma, zarar veya hasardan organizatörler sorumlu tutulamazlar.13.Festival alanında, sadece kamp alanı bileti ile ve sadece belirlenmiş alanlarda kamp yapma izni vardır. Otopark alanında ve/veya araçlarda konaklamak yasaktır.14.Satılan biletler, organizasyonun yazılı izni olmadan herhangi bir promosyonda ve/veya yarışmada kullanılamaz.15.Hiçbir koşulda kayıp biletler için yeni bilet verilmeyecektir. Biletlerinizi kaybetmeyiniz.16.15 yaş sınırı vardır. 15 yaşını doldurmamış katılımcılar festivale yalnızca ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.

BİLET SATIŞ NOKTALARI İstanbul Avrupa Yakası Akmerkez Vakkorama(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Bayrampaşa Aquarium Alışveriş Merkezi(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Beylikdüzü Carrefour Tobacco Shop(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Beyoğlu İstiklal Kitabevi(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Maslak MMM Migros(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Merter MMM Migros(Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 22:00 / Pazar 10:00 - 22:00) İş Kuleleri İş Sanat Kültür Merkezi(Hafta içi 09:00-18:00 / Cumartesi 10:00-18:00 / Pazar Kapalı) Galleria Alışveriş Merkezi Buz Pisti(Haftanın her günü 10:00 - 19:00) Ortaköy 200 Kitapevi (Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi (Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Beşiktaş Tansaş(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Kanyon İstanbul Modern Dükkan(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) İstanbul Anadolu Yakası: Caddebostan MMM Migros(Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 22:00 / Pazar günü 10:00 - 22:00) Kadıköy Gişe(Hafta içi ve Cumartesi 10.00 - 22.00 / Pazar 10.00-18.30) Maltepe Grandhaus Alışveriş Merkezi (Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Soyak MMM Migros(Haftanın her günü 09:00 - 22:00) Şükrü Saraçoğlu Stadı Migros Yanı(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Capitol Alışveriş ve Eğlence Merkezi(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Ankara Kızılay Dost Kitabevi(Haftaiçi: 10:00 - 21:30 / Haftasonu: 10:00 - 22:30) Çayyolu Dost kitabevi (Hergün 10:00 - 19:00) Bilkent Dost Kitabevi (Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 19:30 / Pazar 12:00 - 19:00) Ankamall Sanatolia Sahnesi(Hergün 10:00 - 20:00) Diaposon(Hergün 10:00 - 20:00) İzmir Alsancak D&R (Hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 19:00 / Pazar Kapalı) Alsancak İletişim Kitabevi(Haftanın her günü 10:30 - 20:00) Göztepe D&R(Haftaiçi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 / Pazar Kapalı) Karşıyaka Pan Kitabevi(Hafta içi ve Cumartesi 08:30 - 21:30 / Pazar 12:00 - 21:00) Bornova Dıgıl Sanat Kahvesi(Haftaiçi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 / Pazar Kapalı) Bursa Vakkorama(Haftanın her günü 10:00 - 22:00) İzmit Sabancı Kültür Merkezi(Haftanın her günü 10:00 - 21:00) Trabzon TS Club (Hafta içi ve Cumartesi 09:00-19:30 Pazar Kapalı (Maç günleri hariç)) R&S İletişim Avea(Hafta içi ve Cumartesi 08:00-20:00 Pazar Kapalı (Maç günleri hariç) ) Akçaabat Aydın Elektronik(Haftanın Her günü 09:00-21:00) Sürmene Uğurlu Telekom(Hafta içi ve Cumartesi 09:00-20:00 Pazar Kapalı (Maç günleri hariç)) H. Avni Aker Stadyumu(Hafta içi ve Cumartesi 10:00-19:00 Pazar Kapalı (Maç günleri hariç)) Konya Kontur Adalhan Şubesi (Haftanın her günü 10:00 - 20.00) Kontur Form Şubesi (Haftanın her günü 10:00 - 20:00 ) Antalya Joy Store (Fevzi Çakmak Caddesi) (Hafta içi 10:00-22:00 / Cumartesi-Pazar: 10:00-23:00 ) Vakkorama (Migros Alışveriş Merkezi) (Haftanın her günü 10:00 - 22:00) Muske Turizm (Metin Kasapoğlu Caddesi) (Hafta içi: 09:00-19:00 / Cumartesi 09:00-17:00, Pazar Kapalı )

www.yonja.com/deftones

Konu gisshemm tarafından (31.05.2007 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 31.05.2007, 19:17   #2 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

Rock'n Coke kalitesi her sene düşüyor mu ne (rasmus'un geldiği yıldan beri bi düşüş var tarihi hatırlayamadım tam) bu sene hem katılan gruplar anlamında bi kısırlık var hemde 2 güne düşürülmüş, bu yüzden ankifest e daha çok ilgi olacak gibi...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 01.06.2007, 16:57   #3 (permalink)
Kurban Fan

roCk.cilekesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Direnk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Rock'n Coke kalitesi her sene düşüyor mu ne (rasmus'un geldiği yıldan beri bi düşüş var tarihi hatırlayamadım tam) bu sene hem katılan gruplar anlamında bi kısırlık var hemde 2 güne düşürülmüş, bu yüzden ankifest e daha çok ilgi olacak gibi...

sanırım öyle cok üzülerekde olsa katılmak zorundayım buna.peki festivalin böle olmasını nedeni neymiş?

Alt 14.06.2007, 20:07   #4 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
sanırım öyle cok üzülerekde olsa katılmak zorundayım buna.peki festivalin böle olmasını nedeni neymiş?
akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama ama ben olsam radar live'a katılırdım...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 19.06.2007, 04:06   #5 (permalink)
Kurban Fan

BurToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BurToN - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation

işi icraatten çok ... mali yöne kaydırmış olmaları belki bi sebeb olabilir .. aslında iyi festivaldi ama 50cent asla unutamam ve şöle bi şeyde eklemek istiyorum .. Bi daha gidersem ne olim

Alt 20.06.2007, 02:20   #6 (permalink)
Kurban Fan

artık festivalin önemini kaybettiğine inanıyorum ayrıca niye yanlış anlayım ki. artık rockn coke türkiye'nin en iyi rock festivali olmaktan cıkacak böyle devam ederse. çümkü artık gerçekten gidiyim diye anneme ısrar edesim yok.pentegram hariç katılımcılarda iş yok.ki pentegram da ankirockda burdaydı.(gidemedim o ayrı mesele)

Alt 20.06.2007, 02:25   #7 (permalink)
Kurban Fan

artık festival önemini kaybetti.böyle devam ederse de türkiye'nin en iyi rock festivali olmaktan cıkacak.katılımcıları gördükçe anneme gideyim diye ısarar etmiyorum bile doruyu söylemek gerekirse de pentegram hariç diğer katılımcılarıda pek sevmedim.ki pentegram ankirock'a da geldi(sınav nedeniyle gidemedim o ayrı mesele)ayrıca niye yanlış anlıyım ki.(mesajı iki kere yasdığım için özür dilerim pc de bir hata varda tekrar yasdım)

Alt 25.06.2007, 13:08   #8 (permalink)
Kurban Fan

diebymyhand_rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aah aah keşke bende sınav nedeniyle gidememiş olsaydım imreniyorum valla size.Ben daha çok yaşım tutmadığı..babm öğretmen olduğu ve hatayda yaşadığım için bi de annemle babamın böyle şeyleri pek sevmemsi yüzünden gidemedim.Haa biletlere ulaşamam da vardı tabi...buraya rockçılar gelio..gelio bara gelio gidemiorum..

i've watched you change into a fly
i looked away you were on fire
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
it's like you never
had wings ahhh ahh ahhh

Alt 26.06.2007, 01:03   #9 (permalink)
Kurban Fan

naturel_rock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

naturel_rock - MSN üzeri Mesaj gönder

Giderek daha iyi olması gerekirken adamlar işi iyice batırıyorlar bence.Paraya kıyıp bi RHCP veya Linkin Park getirsinler bakalım noluyo!!!Paralarının kat kat fazlasını geri alırlar valla!!En başta ''İşini bilio bu organizatörler.'' demiştim.Ama şimdi tükürdüğümü yalıyorum!Bir rock 'n' coke hayalim daha suya düştü.Bakalım seneye nolucak!

Alt 26.06.2007, 03:49   #10 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
naturel_rock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Giderek daha iyi olması gerekirken adamlar işi iyice batırıyorlar bence.Paraya kıyıp bi RHCP veya Linkin Park getirsinler bakalım noluyo!!!Paralarının kat kat fazlasını geri alırlar valla!!En başta ''İşini bilio bu organizatörler.'' demiştim.Ama şimdi tükürdüğümü yalıyorum!Bir rock 'n' coke hayalim daha suya düştü.Bakalım seneye nolucak!

kesinlikle gercekten gitmeye değer gruplar olsaydı kimseyi dinlemeyip gitcektim.ama hem cok kısa hede gercekten pentegram dısında pek sevdiğim kişiler yok.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil