Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Müzik > Müzik Haberleri > Konser Haberleri

Konser Haberleri Ülkemizden Son Dakika Konser Haberleri

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil

Pentagram 8 Nisan Ankara Konseri
Alt 19.03.2007, 21:51   #1 (permalink)
Super Moderator

Pentagram 8 Nisan Ankara Konseri

[SİZE=1]8 Nisan Pazar Saat: 17.00[/SİZE]

[SİZE=1]Mekan:Anatolia Showland[/SİZE]

[SİZE=1]Bilet fiyatları: 28 YTL[/SİZE]

[SİZE=1]Ön bilgi:[/SİZE]
[SİZE=1]- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası alınmayacaktır. [/SİZE]

[SİZE=1]Mekan ayrıntıları:[/SİZE]

[SİZE=1]Anatolia Showland [/SİZE]
[SİZE=1]Türkocağı Caddesi - Balgat[/SİZE]
[SİZE=1]Ankara[/SİZE]

[SİZE=1]Mekan hakkında bilgi[/SİZE]
[SİZE=1]Mekan, Milli Kütüphane Kavşağından Çetin Emeç Bulvarına doğru giden Türk Ocağı Caddesi üzerinde sağ tarafta yer alır. Milli Kütüphane'ye 1 km mesafededir.[/SİZE][SİZE=1]Toplu taşıma[/SİZE][SİZE=1]Bahçelievler, Emek, ODTÜ, Bilkent istikametine doğru giden dolmuşları kullanıp Milli Kütüphane'nin önünde inerek mekana ulaşabilirsiniz. Mekan Milli Kütüphane'ye 1 km mesafededir.[/SİZE][SİZE=1]Otopark[/SİZE][SİZE=1]Mekanın önündeki açık otoparkı kullanabilirsiniz.[/SİZE]

[SİZE=1]ve en güzel haberi sona sakladım. yaş sınırı yok[/SİZE]

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 19.03.2007, 23:35   #2 (permalink)
Kurban Fan

roCk.cilekesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vay beah buna gıcık oluyordum gercekten de yok mu ya?oley ne güsel.yaş yaş vay beah

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 30.03.2007, 23:40   #3 (permalink)
Uzaklaştırıldı

hehe yaş sınırı yok olayını kullanmak lazım dimi ama bugün aldım bileti ohh be millet dost da kuyruk olmuş arkadaşlar gidicek olanlar varsa acele etsin bence....

Alt 30.03.2007, 23:44   #4 (permalink)
Super Moderator

lütfen biletler bitmemiş olsun. yarın alıyorum. eğer bittiyse kendimi asla affetmem

Alt 30.03.2007, 23:49   #5 (permalink)
Uzaklaştırıldı

valla hazalcım yarın ilk iş damla dost a sonra kendini affetmeyebilirsin gerçekten bak ...yalnız yarın cumartesi çok kalabalık olur orası erkenden git ...

Alt 02.04.2007, 10:55   #6 (permalink)
Kurban Fan

_k_u_r_b_a_n_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hehe aldım bileti ama ceren inde dedii gibi acele edin arkadaşlar yoksa böle bi olayı kaçırmış olursunuz benden sölemesi =)

[SİZE=5]bugün canımı yaktım hala hissettiğimi görebilmek için ...[/SİZE]

Alt 08.04.2007, 22:18   #7 (permalink)
Super Moderator

efenim gittik, gördük,coştuk. gidemeyenler için büyük hizmet aşağıda.

-konser çok kısaydı. gerçekten.17.00 de başladı 18 de bitti hatta. bis falan da yapmadılar üstelik.

-ogün 2 şarkıda sahnedeydi-secret misile ve bir. en çoşulan şarkı açık ara bir di.

-sonsuz u çalmadılar, üzdüler.

-bir arkadaşımız en az 4-5 kez sahneye atladı. komikti. özellikle en sonuncusunda murat a yapıştı. murat abinin onu itklemesi görülmeye değerdi.

-yaş ortalaması kurban konserine göre daha düşüktü. ilginç:S

-bu yazıyı yazan salaktır.zira kendisine 1 milyona 1 şişe su sattılar. kurban da 500 idi. ona bile çok demiştik. aha böyle çarpıldık işte.

-sonunda popçular nerede?popçular 20 senedir dışarıda diye pankart açtılar. hatırlayınız: odtülüler nerede?

-ve en güzel kısım. evet metin abimiz süperdi, inanılmazdı. bayıldık kendisine. yanlız biraz karın kası çalışırsa iyice yahşi olacak bu da dipnot.

edit: ayrıca murat abi beni duymuş sanırsam. gözlük takmadı. o güzel yüzünden mahrum etmedi bizleri.

Konu primula tarafından (08.04.2007 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir..

Alt 08.04.2007, 23:36   #8 (permalink)
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder

tarkan için gitcektim zaman uymadı malesef arkadaş gitti güzeldi dedi ama orda olmak başka tabi
(gerçekten de kısa sürmüş:S)

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319

Alt 10.04.2007, 13:27   #9 (permalink)
Uzaklaştırıldı

Hehe evet primulaya katılıyorum..keisnlikle konserin tadı damağımda kaldı...Adamaların performansları görülmeye değerdi cidden...
Evet konserin yaş ortalaması ciden küçüktü daha konser başlamadan 15 ve altı yaş grubunun (evet -15) pogo yapmaya çalışması zaten herşeyi açıkça koydu.Yani çoğu pentagram dinleyicisi seyricinin azizliğliğine uğradı diyebiliriz..
Yalnız Hazalcım eminmisn 18 de bittiğine konser 19 da bitti canım
Ve konser sonunda Ogün Sanlısoy'a bi kez daha hayran olarak çıktığımı hatırlıyorum.En azından adam İstanbuldaki seyircilerin yaptığı gibi sahneye çıkınca "Popçular Dışarı" tezahratlarına maruz kalmadı...
Sonuç Pentagram Ankara'ya tekrar konser vermeye geldiğinde kaçırmayın...Gerçekten pişman olmazsınız...

Alt 10.04.2007, 17:54   #10 (permalink)
Super Moderator

ahaha.evet doğru sanırsam. saati geriye almamışım bundan dolayı bir hata olmuş. özür dilerim.

bu arada yaptıkları prova aynen duyuluyordu. erken gelenler 2 kez coştu. ama tam bir de çoşarken-prova yanımıza gelen arabanın bangır bangır death metal çalması hoş karşılanmadı, küfür ettirdi. bu da böyle bir ayrıntı.

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil