| başta normal bi konsere gelmişim gibi hissettim ama ilk şarkıyı çalmaya başladıklarında nutkum tutuldu ve ilk şarkılara doru düzgün eşlik bile edemedim..en arkada tam burak'ın hizasndaydım..olan biteni en iyi biz izledik.oradaki görevlilerin anonsları herkesi kopardı zaten.performansları harikaydı deniz'in sesini çok çok özlemiş olduğumu hissettim.taşkınlık yapmaya gelmişler,kendini bilmeden bilet alıp daha sonra konseri mahvetmeye çalışan ileri zekalılar dışında her şey güzeldi..
aşağı indiğimizde kimse kendinde değildi ve herkes birbirini süzüp (özellikle kızlar) ''ayy özentiler gelmiş muahaha''tarzında konuşmalar sürdürüyorlardı en çok bu beni eğlendrdi.+18 olmasna bence gerek yok ben 16 yaşındaym ama 18den büyük olup da bizim gibi davranamayan bi sürü kişi gördm hemen hatırlatayım akıl yaşta değil baştadır.bu ilk konser olduğu için duyan gelmiş gelecekteki konserlerin böyle olacğını dşünmüyorum..
kuRbaN bir kez daa biZe onu neden tapılası derecede seven bu kadar çok insan olduğunu gösterdi..hepsi harikaydı!!!..emeği geçenlere teşekkürler!
__________________ seRT kaL taviZ veRme! |