Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05.11.2007, 22:12   #28 (permalink)
kaRamelakızZ=)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

konu kapanmış ama ben yine de yazmak istedim(tutamadım gene kendimi)...bence de aslında bütün harfleri doğru yazsak gerçekten çok güzel olur...ama üşengeçlikten,kısaltmadanşirin görünmekten.. vb nedenlerden dolayı kaymalar oluyo yazıda..ama konuşurken bile doğru düzgün konuşmayız zaten...ben de kullanıyorum z-s ve v-w olayını ama k-q yı kullanmak istemiyorum..ne farkı var derseniz şudur: s ve z Türkçe de var zaten,w yi kullanmamın nedeni elime daha kolay gelmesi tamamen yoksa daha estetik göründüğünden dolayı değil...aslında çok da önemli değil msnde veya bu tip sitelerde doğru yazıp yazmamak(tabi alışkanlık yapmadıktan sonra ve kişi sürekli böyle konuşmadıktan sonra..).kastedilen özentilik şu sanırım: 'ayyhhhhgghhh pooqhüüynnh choooqhhq moothlooydooqk'... gerçekten ben de bu şekilde yazımın sadece özentilikten ibaret olduğunu düşünüyorum... ve böyle yazılmış bi cümle veya kelime gördüğümde kırılmaktan ileriye gidemiyorum.ama tek tük harf değişiklikleri sorun yaratmaz sanırım.yine de her zaman dikkatli olmalıyız ana dilimizi katletmeye çalışanlara karşı...(ki herkesin bunun farkında olduğunu biliyorum zaten)