Tekil Mesaj gösterimi

Sevdiginiz kişiye yazdıgınız son şey..
Alt 31.10.2007, 00:37   #1 (permalink)
Blitzkrieg
Kurban Fan

Blitzkrieg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blitzkrieg - MSN üzeri Mesaj gönder
Sevdiginiz kişiye yazdıgınız son şey..

Deli gibi aşık oLdugum kişiye yazmıştım yakLaşık 1 yıL önce biraz saçma geLior bazı yerLeri ama oLdugu gibi yazmak istedim Samimiyetimi maruz görün..

Her zaman itilip kakıldım..Umurumdamıydı ki bu dunyadaki tekbirşey senin dışında??İtilip kakılmam,ezilmem,rezil olmam..
Hiçbirşeyi umursamıyorum senden başka..Her zaman sen geliyosun aklıma..Düşünüyorum her zaman yaptıgım gibi..Her zaman
düşündüğüm tek şey olan seni düşünüyorum...Yaptıgım , düşündügüm başka bişi olmadıgı geliyor aklıma..Acaba değermi
diye düşünüyorum..Sonra başka bişiler düşünmeye başlıyorum..Ama içinde sen olmayan hiçbir düşüncem olmuyor..Acaba
aşkımın degerimi yok diye düşünüorum..Biliyorum bu dünyada seni kimse benden daha çok sevemez..Ama sen bunu
anlamıyorsun..Yada anlamak istemiyorsun..Her zaman küçümsedin aşkımı..Ama bu dünyada küçümsenecek en son şey benim
aşkım oldugunu anlayamıyorsun..Acaba benmi anlayamıyorum..Keşke ben anlıyamasam..Keşke seni benden daha çok sevecek
birisi çıksada mutlu olsan..Senin üzülmen benim için ölüm demek..O yüzden her gece Allah'a dua ederim senin mutlu
olman için..Şu ana kadar ettigim dualar hep Allah tarafından reddedildi umarım bu duam kabul olur ömrün boyunca
bir damla gözyaşı dökmessin..Ben alıştım aglamaya,hayal kırıklıgına,moral bozukluguna,kırılmaya..Sanmıyorum bir daha
seni sevdigim kadar birini sevebilecegimi..Umarım Hayatının Sonuna Kadar Mutlu Olursun...
I'm standing on the edge and waiting for the final shove.

In nomine magni dei nostri satanas

Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive