Konu: Basket
Tekil Mesaj gösterimi

Alt 28.10.2007, 15:22   #35 (permalink)
кüв®α
Kurban Fan

кüв®α - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kaRamelakızZ=)´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de bi zmnlar çok seviodum basketi aslında hala severim 3 yıl kadar da kursa gitmiştim ve hep erkeklerle oynadım..o kdr kötü bi duygu ki çok sıkıcı raat raat girişemiosun maçlara,şahrimde 1 tane bile kız basket takımı yok,geçen yıl yine okul basket takımı vardı hatta takımdaydım ama birinci olamadıımız için artık o da yok ben de bıraktım basketi...hem küçük yaşlarda başlamak daa ii oluyo ben biraz da geç başladım yani zorladı beni...şimdi badmentonla ilgileniorum daha çok ama her zaman içimde baskete karşı bi ukte kalıcak(sevgililerimn çounun basketle ilgilenmesi bu yüzden miydi acaba)
seni anlayabiliyorum bende 3 yıl kadar gittim baskete ve erkeklerle oynamak sıkıcı haklısın kocamanlar insan korkuo açıkçası ama ben senden yinede şanslıydım ben başladıktan bikaç gün sonra 3-5 kız buldum genelde onlarla vakit geçirdim ve bende senin gibi basketi bıraktım artık ben 9 yaşında başlamıştım.. eski günlerimi hatırlattın bak şimdi bana :P
"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK

ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU..