Tekil Mesaj gösterimi

Alt 28.10.2007, 13:14   #47 (permalink)
sepULTRAslan
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder
Angry

yaa özellikle bugunlerde bu konuyu açtıgım için çok mutluyum--sebebi şudur---2 gün önce simpsonların filmini almak için adanamızın güzide gençlerinin takıldıgı!!!!!! gazipaşa adlı yere gittim--burası işte bildigimiz rockçı !!! ve metalci !!!! gençlerin gezdigi bir yerdir--orda kendimden ve ve türk gençlerinin şuanki durumundan ciddi manada igrendim--yau böle nebilim piercing takmayan küpe takmayan ne bilim converse giyemeyen herkes hor görülmekle birlikte bunları yapanlarda kendilerini cool!!!!! olarak görüolar---geçenlerde böle bi arkadaşla sohbet imkanı buldum dedim işte nie deldirdin şuranı işte bu kıyafetleri nie giydin-- bana cevabı ise gayet trajik olmakla birlikte ülkemizin şuanki durumunu özetliordu--" herkes giyiyor" ve devamında ise işte metal dinliorum ben metal dinleyenler böle giyinior bende böle giyinmessem metalci oldugmu anlamaslar---bu sözlere çok gülmemle birlikte çokda igrendim---yauu yani millet senin metalci oldugunu anlamassa nolcakkii sen gösteriş içinmi dinliosun o müzigi--veya saDece kızlara göstermek içinmi---veya bu kızlar nasıl insanlarki sadece metalci oldugu için bi insanı sevebilir--- danışıklı dövüş yani herkes bilior birbirlerinin sadece özenti oldugunu ama hiçbiri biribirine söleyemior---(yani bi yerini deldiren veya converse giyenlere lafım yok herks hürdür ve her deldiren özenti olcak die bişi yok ama böle gençler çogalmaktadır)
zaten conversenin çıkma sebebi amerikalıların ayaklarının çok büük olması ve büyük ayakkabılara çok para vermemek için böle ayakkabılar üretmişler---sonra ihraç fazlalarını bizim gibi 2. dünya ülkelerine vermişler--ee bizim bozulmaya hazır türk gençligide hemen havada kapıp bunu moda haline getirmiş---nese aslında benm içim daha çok doluda fazla yazmayı sevmem---eminim bu konuda içi dolu olan çok arkadaş var--------ayrıca yukarda belirttigim gibi her küpe piercing giyene özenti demiorum ki diyememde---sadece özenti gençlik büyüyor----