Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Kültür & Sanat > Sinema

LinkBack Seçenekler Stil

Alt 14.08.2008, 02:14   #11 (permalink)
Kurban Fan

Death Bloom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Death Bloom - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
untitled´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o filmden nefret ediyorum o filme gülen sürekli saçma replikleri tekrarlayan insanları da anlamıyorum ...
film tamamiyle iğrenç ! tek kelimeyle iğrenç ! tamamen para piyasasına kurulu hiç bir amaç gütmeyen para kazılmak amacıyla yapılmış gayet basit ve itici bi film !
popüler kültür esiri insanlarımızın filmi izleyip gülmelerinden filmedeki karakterin basitliğinden ve insanların bundan hiç bir sonuç çıkartmadan eğlenmelerine de üzülüyorum ...!
Filme para tuzağı deniyor, anlamıyorum. İyi de arkadaşım, Kelebek Etkisi diye bir film var, adam geçmişe dönüyor falan; ama nasıl geçmişe döndüğünü hiçbir şekilde açıklamıyor film. Yabancılar yaptı diye gıkımızı çıkarmıyor, "süper film olmuş yaa.. işte film böyle yapılır.." nidalarıyla izliyoruz. O para tuzağı olmuyor, anlamıyorum. Bu popüler kültür değil de, Recep popüler kültür öyle mi?

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 14.08.2008, 02:17   #12 (permalink)
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hoşnutluk kişiye göre değişir ama , ben mesela bazı bölümlerine çok güldüm, ama bazı bölümlerini hiç sevmedim... yani kişiden kişiye değişir herkesi aynı seviyede düşünmemek lazım
türk komedi filmleri zaten sanki tüm film boyu gülmemiz gerekiyomuş gibi her an espri yapmaya çalışılır durumda oluyo iice dandikleşiyo ama sağlam üç beş espri olsa bi aksiyon filmi çok daha fazla güldürüyo yani dimi?

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 14.08.2008, 02:20   #13 (permalink)
Kurban Fan

untitled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Death Bloom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Filme para tuzağı deniyor, anlamıyorum. İyi de arkadaşım, Kelebek Etkisi diye bir film var, adam geçmişe dönüyor falan; ama nasıl geçmişe döndüğünü hiçbir şekilde açıklamıyor film. Yabancılar yaptı diye gıkımızı çıkarmıyor, "süper film olmuş yaa.. işte film böyle yapılır.." nidalarıyla izliyoruz. O para tuzağı olmuyor, anlamıyorum. Bu popüler kültür değil de, Recep popüler kültür öyle mi?
başka bi filmden bahsetmedim burda istersen bahsederiz konu recep ivedik üzerine açıldığı için yazdım
ayrıca filmleri türk yapımı ya da yabancı yapımı olarak eleştirmiyorum ! bu konu üzerinde bu filmden bahsediyorum ...!

** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *

LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... )

Alt 14.08.2008, 12:00   #14 (permalink)
Kurban Fan

Death Bloom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Death Bloom - MSN üzeri Mesaj gönder

Ben de sadece bir karşılaştırma yaptım, örnek verdim. Neyse konuyu uzatıp durduk yere kavga çıkarmanın alemi yok, kim ne düşünüyorsa yazsın. İlla da tartışacak olan arkadaşlar özel yoldan ulaşsınlar.

Alt 15.08.2008, 02:18   #15 (permalink)
Kurban Fan

lodge314 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Death Bloom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence kesinlikle bir "pc oyunu" bu. Adamlar yapıyor arkadaş. Crysis'miş, Assassin's Creed'miş yalan hepsi bunun yanında bence. "Recep İvedik'in Tam Yuvarlak Ağzı" adlı oyunu hepinize öneriyorum. Oyunda Recep'in ağzını kusursuz bir yuvarlak haline getirmeye çalışıyoruz. Süper oyun, vallahi.
caner çok güldüm abi yaa Allah'ta seni güldürsün nediyim

Firlamalara karsi cikartma baslar hemde amfibi
Mutlu gibi, umutlu gibi... 07:1108=~76
http://img515.imageshack.us/img515/377/dsc01583ie6.jpg
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!

http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg

Alt 15.08.2008, 20:27   #16 (permalink)
Kurban Fan

rock me kurban me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bi şahan hayranı olarak ..bana göre film cok basitti .
ne biliyim ben gora gibi kaliteli bişey bekliyodum ..
neyse sonuçta cıkışta paramı geri istemek istediğim filmlerden biriydi
zaten bu kadar abartılmasında anlamam gerekiyodu

tRafO' mM ..

Alt 16.08.2008, 01:34   #17 (permalink)
Moderator

TehDeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

valla komikti bazı yerleri ama bu film olmamış amatör bir kısa film gibi bir şey olmuş nasıl desem filme benzer bir taraf göremedim "para tuzağı" tabiride oldukça yerinde bence çünkü filmin sanatsal bir değeri yok bana göre sadece güldürüyor. ama şöyle bir şey var adam emeline ulaşmış, herkesi güldürcem demiş güldürmüş ve bundan yanada bir kaygısı yok o bakımdan film kötüde olsa emeklerine bir teşekkür etmek lazım

Alt 19.08.2008, 21:17   #18 (permalink)
Kurban Fan

cinayet_sebebi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bütün bir film boyunca dudaklarımda en ufak bir hareketlilik olmadı!sinema filme bile denemez buna. küfür edilerek para kazanıyor adam! beğenmedim..

Alt 27.08.2008, 01:31   #19 (permalink)
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
TehDeath´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla komikti bazı yerleri ama bu film olmamış amatör bir kısa film gibi bir şey olmuş nasıl desem filme benzer bir taraf göremedim "para tuzağı" tabiride oldukça yerinde bence çünkü filmin sanatsal bir değeri yok bana göre sadece güldürüyor. ama şöyle bir şey var adam emeline ulaşmış, herkesi güldürcem demiş güldürmüş ve bundan yanada bir kaygısı yok o bakımdan film kötüde olsa emeklerine bir teşekkür etmek lazım
Kaç tane sanat filmi izlediniz Allah aşkına arkadaşım yaa sanatsal değeri yokmuş...

Alt 17.10.2008, 17:37   #20 (permalink)
Kurban Fan

rock me kurban me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

recep ivedik 2 geliyomuş arkadaşlar...
şahan acıklama yaptı...

1. si cok tutulduya...
yo yoo bu sefer medya kurbanı olup gitmiycem filme

tRafO' mM ..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil