Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Kültür & Sanat > Sinema

LinkBack Seçenekler Stil

Recep İvedİk
Alt 14.03.2008, 11:54   #1 (permalink)
Kurban Fan

filiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Recep İvedİk

Cİdden Çok Komİk Bİ Fİlm OlmuŞ Herkese Tavsİyee Ederİm, Mutlaka İzleyİnnn

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 15.03.2008, 03:47   #2 (permalink)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

kibell cama yapışıp da ağzını açınca tam bi yuvarlak oluşuyo sizce pc oyunu mu bu;?

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 15.03.2008, 10:20   #3 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Recep İvedik den tiksiniyorum izlemedim izlmicem de zaten fragmandan da belli nası bi film olduğu bel altından ve maçoluk üzerinden komedi yapmak kolay zaten Şahan zor bişey yapmadı bana kalırsa

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Alt 16.03.2008, 07:30   #4 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder

evet türk halkımızın genel güldügü şeyler gaz yapacaksın el hareketi çekeceksin bel altına kayacaksın yani kısacası mehmet ali erbil tarzı bir film olmuş

artık sıktı böyle şeyler igrenç bir film tamami .... bir film

hiçbir mantıgı yok filmin...

şahanın çok büyük hayranıydım ama artık tiskiniyorum..

film boyunca saDece 1 kere güldügümü hatırlıyorum..

ve bu filme para verdigim için kendimdende tiksiniyorum

Alt 13.08.2008, 23:57   #5 (permalink)
Kurban Fan

untitled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

o filmden nefret ediyorum o filme gülen sürekli saçma replikleri tekrarlayan insanları da anlamıyorum ...
film tamamiyle iğrenç ! tek kelimeyle iğrenç ! tamamen para piyasasına kurulu hiç bir amaç gütmeyen para kazılmak amacıyla yapılmış gayet basit ve itici bi film !
popüler kültür esiri insanlarımızın filmi izleyip gülmelerinden filmedeki karakterin basitliğinden ve insanların bundan hiç bir sonuç çıkartmadan eğlenmelerine de üzülüyorum ...!

Alt 14.08.2008, 00:36   #6 (permalink)
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
untitled´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o filmden nefret ediyorum o filme gülen sürekli saçma replikleri tekrarlayan insanları da anlamıyorum ...
film tamamiyle iğrenç ! tek kelimeyle iğrenç ! tamamen para piyasasına kurulu hiç bir amaç gütmeyen para kazılmak amacıyla yapılmış gayet basit ve itici bi film !
popüler kültür esiri insanlarımızın filmi izleyip gülmelerinden filmedeki karakterin basitliğinden ve insanların bundan hiç bir sonuç çıkartmadan eğlenmelerine de üzülüyorum ...!
dediklerinin çoğu yeri doğru ama şöle bi yerden bakarsan;mesela bu bi ironi olamaz mı?
şahan'ın önceden gördüğümüz kadarıyla zeki biri olduğunu biliyoruz,recep ivedik gibi karakterde ülkemizde çok,abartılı olmuş baya ama abarttığınız kadar da iğrenç değil,yani dışardaki recep ivediklerin sinemadakini taklit etmesi filmi kötü hale getirdi. yoksa bi çok türk filminde çok daha fazla küfür var
türk sinemasının büyük kusuru içine edene kadar abartıyolar...
yani sonuçta bu adam gözlemlediklerini anlatıyo ama filmdeki recep ivedikle skeçlerdeki recep ivedik arasında biraz fark var skeçteki şekli daha iiydi duygu pek yoktu,yolda gördüğü kimseye akü falan vermezdi
ben filme değilde sonraki reklama üzüldüm,bari güldürüyo bu karakter,karakteri eskitmeseydi....

Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life

Satılık: 5+1 creative A-500 Alsın Artık Biri Yaf Para Lazım

Alt 14.08.2008, 00:50   #7 (permalink)
Kurban Fan

hiperocktif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gerçekten çok uzak geldi bana.
bilmiyorum genelde komedi filmleri abartı unsuru taşır ama ne bileyim.recep karakterinin bu denli marka halini alması düşündürdü beni.

Bu ne kompleks?
Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma...

__Kurbanonline.net Ailesi__

Alt 14.08.2008, 00:54   #8 (permalink)
Kurban Fan

waspsich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
hiperocktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten çok uzak geldi bana.
bilmiyorum genelde komedi filmleri abartı unsuru taşır ama ne bileyim.recep karakterinin bu denli marka halini alması düşündürdü beni.
sonuçta;
benim çok sevdiğim bi söz var:Ne kadar çok şey anlatabiliceğin karşındakinin kapasitesine bağlıdır
yani biz bu filmden dersler çıkarırken,bazıları örnek alabilir

Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life

Satılık: 5+1 creative A-500 Alsın Artık Biri Yaf Para Lazım

Alt 14.08.2008, 01:10   #9 (permalink)
Super Moderator

Death Bloom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Death Bloom - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
kaRamelakızZ=)´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kibell cama yapışıp da ağzını açınca tam bi yuvarlak oluşuyo sizce pc oyunu mu bu;?
Bence kesinlikle bir "pc oyunu" bu. Adamlar yapıyor arkadaş. Crysis'miş, Assassin's Creed'miş yalan hepsi bunun yanında bence. "Recep İvedik'in Tam Yuvarlak Ağzı" adlı oyunu hepinize öneriyorum. Oyunda Recep'in ağzını kusursuz bir yuvarlak haline getirmeye çalışıyoruz. Süper oyun, vallahi.

Alt 14.08.2008, 01:12   #10 (permalink)
Kurban Fan

untitled - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
waspsich´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
dediklerinin çoğu yeri doğru ama şöle bi yerden bakarsan;mesela bu bi ironi olamaz mı?
şahan'ın önceden gördüğümüz kadarıyla zeki biri olduğunu biliyoruz,recep ivedik gibi karakterde ülkemizde çok,abartılı olmuş baya ama abarttığınız kadar da iğrenç değil,yani dışardaki recep ivediklerin sinemadakini taklit etmesi filmi kötü hale getirdi. yoksa bi çok türk filminde çok daha fazla küfür var
türk sinemasının büyük kusuru içine edene kadar abartıyolar...
yani sonuçta bu adam gözlemlediklerini anlatıyo ama filmdeki recep ivedikle skeçlerdeki recep ivedik arasında biraz fark var skeçteki şekli daha iiydi duygu pek yoktu,yolda gördüğü kimseye akü falan vermezdi
ben filme değilde sonraki reklama üzüldüm,bari güldürüyo bu karakter,karakteri eskitmeseydi....
bi çok arkadaşım da bana bu açıklamayı yaptı bi bakıma haklısın ama ben yinede bu durum da komik bişey görmüyorum ....
film de küfür bel altı ya da benzeri şeyler olması önemli değil ben bunu eleştirmiyorum zaten ben içerikteki boşluktan ve bundan hoşnut olunmasından bahsediyorum ...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil