Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diðer > Kültür & Sanat > Sinema

LinkBack Seçenekler Stil

Bana Þans Dile
Alt 07.09.2007, 14:21   #1 (permalink)
Moderator

beyz_kfl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çevrimdýþý
Bana Þans Dile

Bana Þans Dile”, günümüz Türkiye’sinde geçen, son dönem Türk gençliðinin bir portresi.

Gerilim türünün ülkemizdeki ender örneklerinden olan “Bana Þans Dile”de, içe kapanýk, iletiþimsiz, sakar lise öðrencisi Bahadýr bir sabah uyandýðýnda dünyayý deðiþtirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktýðý tabancayla sýnýf arkadaþlarýný rehin alarak korkulu anlar yaþatacak olan Bahadýr, onlardan hayatlarý boyunca kendilerini en çok yaralayan anýlarýný anlatmalarýný ister.

Öðrencilerin anlattýklarý hikayelerden yola çýkan “Bana Þans Dile”, aile içi þiddet, sevgisizlik, iletiþimsizlik ve gençlerin karþýlaþtýklarý sorunlarý anlatan aksiyon-gerilim türünde bir film. Film boyunca annesi tarafýndan çocukluðunda dolaba kilitlenen ve karanlýktan korkan Çaðlar, ünlü bir televizyoncu olmaya çalýþan ve maddi durumu pek iç açýcý olmayan Ayþegül, þair olmaya çalýþan romantik Behiç, satanist gruplara katýlan Serkan, otoriter bir babanýn baskýsýndan bunalmýþ Türker ve hiç anne sevgisi görmemiþ Bahadýr’ýn öykülerini izleriz. Çýlgýn bir medya muhabirinin de kýþkýrtmasýyla çýðýrýndan çýkan olaylar, soðukkanlý davranmaya çalýþan komiser ve öðretmenleri fazlasýyla zorlayacak, sýnýf ve bahçedeki olaylar hiç beklenmedik þekilde geliþecektir.

Vizyon tarihi: 5 Ekim 2007
Yönetmen: Çaðan Irmak
Senaryo : Çaðan Irmak
Tür: Aksiyon, Gerilim
Internet adresi: www.banasansdilefilmi.com

Bana Åžans Dile - Fragman
If you are able to see this message it means that you don't have flash installed or that the video server is down.
Öyleyse ben BEN DEÐÝLÝM!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil