Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Kültür & Sanat > Sinema

LinkBack Seçenekler Stil

Cevapsız arama serisi
Alt 24.08.2007, 19:27   #1 (permalink)
Kurban Fan

Ruhdaki_Parazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevapsız arama serisi

Çaldığında ölümün habercisi olan karanlık melodi, hala telefonlarda dolaşıyor. Bu defa, okul arkadaşlarının tacizine uğrayan Asuka’nın intikamı olarak geri dönüyor.

Sınıfının silik kişiliklerinden olan Asuka, bu nedenden dolayı arkadaşları tarafından itilip kakılarak, tacize ve aşağılamaya uğramaktadır. Yine böyle bir olayın sonrasında, bahçede kendini asmış bir öğrencinin cesediyle karşılaşır.

Bu olay sonrasında arkadaşları Kore’ye okul gezisi yapmak üzere gemi yolculuğuna çıkarlar. Yakın arkadaşı Emily ile bu geziye katılmayı planlamış olan Asuka, onlara katılmaktan vazgeçmiş, ölümüne nefret ettiği sınıf arkadaşlarından intikam almak ve onları cezalandırmak için eski laneti canlandıracaktır.

Gemi yolculuğu neşe içinde devam ederken, öğrencilerden birine lanetli melodi eşliğinde mesaj gelir. Mesaj yine kendi telefonundan ve bir gün sonrasından gelmektedir. Korkunç son yine kaçınılmazdır. Ama, bu sefer Asuka arkadaşlarına bir seçenek sunmaktadır. Gelen mesajı o çok sevdikleri arkadaşlarından birine gönderirlerse onların yerine arkadaşı ölecektir. Bir sonraki mesajın kime geleceği, onun da mesajı başkasına gönderip göndermeyeceği, gönderirse kime göndereceği ve kimin öleceği korku dolu bir bilmeceye dönüşecektir. Sevgili arkadaşınıza çok mu güveniyorsunuz? Belli mi olur, ya telefonunuzda o melodi çalmaya başlarsa…

15 milyon dolarlık Japon filminin devamı olan “Cevapsız Arama 2”nin konusu; kurbanın cep telefonu aracılığıyla yayılan bir lânet ve bir muhabirin ikinci ölüm dalga vuruşunu araştırmasına dayanıyor.

SİNOPSİS:

Çok şiddetli yağmur yağan bir Temmuz günü, Kyoko (Mimula) anaokulu sınıfına ders vermektedir. Kyoko, bu devamlı işinin yanısıra çocuk terapisi üzerine geceleri derslere devam etmektedir. Bu kadar yoğun olması nedeniyle fotoğrafçılığa gönül vermiş erkek arkadaşı Naoto’yu (Yu Yoshizawa) görememektedir.

Bir gün Kyoko erkek arkadaşına sürpriz yapmaya karar verir. Erkek arkadaşı Naoto’nun part-time çalıştığı Çin lokantasına uğrar. Kyoko oraya varır varmaz, cep telefonu sinir bozucu bir tonda çalar. Kyoko ve Naoto da bilmektedir ki, bu tondaki ses geçen sene korku yaratan “ölü tahmini”ni haber vermiştir. İkisi de o olayı hatırlamaktadır.

Naoto ve Kyoko’nun dünyasına, kısa bir süre içinde bu dehşet verici ölüm de girecektir ve onlar bu lânetin aslında sona ermediğini keşfedecektir.

Takoko (Asako Seto) isimli muhabir ise Mimiko Mizunuma’nın lânetinin geçen sene neden olduğu olaylar ve şimdiki aktüel vakalar arasındaki farklılıklar üzerine çalışmaktadır. Ve Takoko bu olayların en derine indiğinde, Kyoko ve Naoto ile karşılaşır.

Kyoko korkudan felç olur fakat Naoto onun ölmesine izin vermeyecektir. Kyoko, Naoto ve Takoko bir takım olup, bu gizemi bulmaya çalışırlar. Onlar korkunun derinliğini yüzeye çıkarmak ve genç bir kızın acılı lânetini ortaya çıkarmak zorundadırlar..

serinin başı kabusun doğumu !!!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 24.08.2007, 19:28   #2 (permalink)
Moderator

beyz_kfl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

off off off süper bi seri. ben böle bişi görmedim. ama 3. filmine gidemedim ona çok üzülüyorum...
Öyleyse ben BEN DEĞİLİM!

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 24.08.2007, 19:43   #3 (permalink)
Moderator

underOATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

underOATH - MSN üzeri Mesaj gönder

ben daha hiçbirine gitmedimm

Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır...

Alt 24.08.2007, 22:17   #4 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
beyz_kfl´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
off off off süper bi seri. ben böle bişi görmedim. ama 3. filmine gidemedim ona çok üzülüyorum...
Olayı aşmışlar diyim o kadar !

Alt 24.08.2007, 23:59   #5 (permalink)
Moderator

beyz_kfl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
underOATH´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben daha hiçbirine gitmedimm
kesinlikle izle. şiddetle tavsiye ederim...
Öyleyse ben BEN DEĞİLİM!

Alt 25.08.2007, 02:20   #6 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya otel filmine bayılanlar vr 2.side çıktı ama ben sevmedim silent hill tam kafamdaki korku filmiydi tebrik ediyorum yapanları

Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi___kapasite meselesi...!!!

Alt 25.08.2007, 09:35   #7 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
poisonous´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya otel filmine bayılanlar vr 2.side çıktı ama ben sevmedim silent hill tam kafamdaki korku filmiydi tebrik ediyorum yapanları
Fikirlerine saygı duyuyorumda söylediklerinin bu konu başlığıyla bir ilgisi yokki.

Alt 25.08.2007, 14:49   #8 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haklısın ilgisiz olmuş çünkü lafın başında bu filmle ilgili bir bilgim olmadığını belirtmeyi unutmuşumislemedim yani daha önce ama izlicem inş.

Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi___kapasite meselesi...!!!

Alt 19.01.2008, 18:21   #9 (permalink)
Kurban Fan

KURBAN'e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KURBAN'e - MSN üzeri Mesaj gönder

süper hepsi izLedim 3 ünüde

ThE RoCK uLa CeYL!nn

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil