Tekil Mesaj gösterimi

:)-----> bu ifade kaç yaşında?
Alt 23.10.2007, 05:34   #1 (permalink)
poisonous
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

:)-----> bu ifade kaç yaşında?

: - ) ----> bu ifade tam 25 yaşındaymışş... 25 yıl önce bulunmuş anlıcağınız....

Carnegie Mellon Üniversitesi_nden Profesör Scott E. Fahlman, 25 yıl önce ilk defa üç işareti kullanarak _smiley face_ ikonunu keşfetti. İki nokta üst üste, tire ve bir parantez. Bu ikon, cep telefonu ve mobil aygıtlar için önemli bir katkı sayılıyor.

evet ark. iki nokta bi cizgi birde parantez demeyin bu bir buluşmuş... Zamanında şimdilerde ise 25. yılını kutluyorlar... ne ilginc dimi.. hayat dah ne ilgincliklerle dolu kimbilir

kendisinin bu konu hakkında daha ilginc bir yaklaşımı daha var o beni hayrete düşürdü işte o gercek:

_Küçücük bir ikonun bu kadar yaygınlaşmasını izlemek büyüleyici. 10 dakikada ürettiğim bu işaret bütün dünyaya ulaştı. Bazen merak ediyorum, acaba kaç milyon kişi bu ikonu şimdiye kadar kullandı ve kafalarını yana doğru eğdi diyor. evet ark. sizce kac kişi bu güne kadar bu ikonu kullanmıştır hesaplıyabilecekmiyiiz... ben bi tahmin yapsam elektronik alet tutan her el kullanmıştır diyebilirm hatta daha fazlası...

http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg