Tekil Mesaj gösterimi

Yepyeni KurbanOnline.Net
Alt 18.09.2007, 00:31   #1 (permalink)
Direnk
Demonic Angel

Direnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Direnk - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation Yepyeni KurbanOnline.Net

Sıkıcı, resmi, uzun yazılar yazmayı sevmediğimi biliyosunuz ama bu seferki biraz uzun olcak diyerek başlayayım(ne kadar düdük bi giriş oldu)...

Birkaç gün önce 3.000 üyeyi geçmişken bi de yeni tema ekleyelim de çifte bayram yapalım dedik ama bir de baktık ki yeni tema yanında birçok yeniliği de beraber getirmiş...

Öncelikle gördüğünüz gibi temamız kırmızı-siyah tonlardan sarı-gri tonlara kaydı, elbette bu temayı beğenenler/beğenmeyenler olacak (eski temada olduğu gibi) ama zamanla buna da alışacağımıza eminim...

Forumda yönetici diye birşey çıkardık yeni hemen de Death Bloom ve primula arkadaşlarımızı koyduk buraya...

Sizi pek ilgilendirmese de biz söyleyelim biraz forumu ve galeriyi biraz upgrade ettik...

Epey kullanışlı bişeyler oldu kısaca ha yazıyı iyice uzatmışken biraz da istatistik vereyim tam olsun...

konu sayısında 2.500
mesaj sayısında 58.000
ve galeride 280 resimde 40.000 gösterimi geçmiş bulunmaktayız...
(bunlar çoktan geçmiş olduğumuz rakamlar yuvarladım ben onları :=))

Bütün bunları yaparken beraber kafayı yediğimiz diğer adminimiz bonjurkes'e de teşekkürler (en azından o yedi eminim :=))

Kişisel Kısım
Flood yapmayan (kurallara uyan) admin olarak kendime ait söyleyeceğim 2 cümleyi de burda yazayım iyice uzun olsun ki tümünü okumayın :=)(sıkıldım bu salak suratlı ifadeden)

Bu yıl öss nedeniyle sitede eskisi kadar online olamayacağım ama size tertemiz yöneticiler bıraktım, bu demek değilki hazirana kadar hiç girmeyeceğim siteye, hergün 15 dk olsun bakarım zannediyorum o da olmadı haftasonları damlarım...

(hafiften veda yazısı gibi oldu öyle aslında -ama bir yandan da değil-)

son söz
gecenin bu saatinde daha düzgün cümleler kuramadığım için kusura bakmayın. Yukarda saydığım tüm gelişmeler de hayırlı olsun hepimize, iyi geceler...

KurbanOnline.Net Destek Hattı :

MSN Messenger : destek@kurbanonline.net

KurbanOnline.Net MySpace :
http://www.myspace.com/kurbanonline

KurbanOnline.Net FaceBook Sayfası: (YENİ!!!)
http://hs.facebook.com/group.php?gid=8052897319