Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.09.2007, 22:48   #10 (permalink)
tekinist
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Direnk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle belirteyim z yerine s kullanılması ile v yerine w kullanılması bence aynı şey...

ha elbette benim de bütün mesajlarımı ararsanız kesinlikle bu şekilde kullandığım birkaç mesajımı bulursunuz bazen işin kolayına kaçabiliyoruz, sonuçta bu sitede sizden kompozisyon yazmanız istenmiyor elbette günlük yaşamın resmiyetinden biraz kurtulacağız ama bu ipin ucu kaçıyo bazen. (bakın kaçıyoR) e ben bunu bilmiyo muyum yada deminki parantez kullanımımın yanlış olduğunu bilmiyor muyum, elbette biliyorum ama konu bilip bilmemem değil...

umarım biraz olsun açıkca anlatabildim istediklerimi! sonuçta elbette bizim burda virgülleri doğru yerde kullanmamız dili geliştirmez / kurtarmaz ama bu dili düzgün kullanmayıp üstüne üstlük birde bozulmasını yaygınlaştıran bide biz gençlersek (ki 16-24 yaş arası sitenin büyük çoğunluğu) o zaman cidden güzelim dilimizde birşeyler kötü gitmeye başladı demektir...

sizce de söylediklerim makul gelmiyor mu?
Gerçekten söylediğin şeyler hoş ve güzel haklısın bu konuda ama sende diyosun sonuçta burda kompozisyon yazmıoruz ki...
Bence bu kullanımlar bi yerde samimiyet katıyo olaya ciddiyetten uzaklaştırıyo ama ciddiyetten uzaklaşmak derken laubalilik diil kastım
Ama dediin gibi gerçekten düşününce birazcık da ipin ucu kaçıyo sanırım bende onlardan biriyim ama önemli olan birazcık da o dengeyi sağlayabilmek

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM