evet milliyetçilik hayatım da gördüğüm en saçma salak olgu,evet onları dinlemeye devam ediyorum,evet cahilliğimden,evet kuulluğumdan.
tanrıya inanan insanlar olarak sizler ki eğer insanların ademden ve havvadan geldiğine inanıyorsanız neden milliyetçilik yapasınız.tanrı toprakları yaratırken şu şurdan bu burdan diye yaratmadığına inanıyorsunuz neden milliyetçilik yapıyorsunuz.ve tanrı bile toprak ayrımı yapmamışken siz neden kendinizi herkesten farklı görüyorsunuz.herkes kardeştir evet.bu soylediğim "burda" saçma olabilir.tamam system of a downda milliyetçilik yapmıştır doğrudur.ben en başından beri yaptıkları doğru bir şey değil çıktığı zamanda gene bir ermeni türk sorunu olduğu zamandı.olayları kızıştırmak bukadar kolay demiştim.benim konunun en başın da söylemek istediğim bazı arkadaşlar ama ben seviyodum hmm demek siz oyle diyorsanz kufur ediyorlarsa demek ki sevmemem gerekir şeklindeki tepkilerineydi sööylediklerim.hala da siyasetle müziğin bu şekilde karışmasına karşı olduğumu belirtirim.hala da dinlerim.sizin söylemlerinizle de bunu değiştircek değilim

komik olmayın neyi kime kanıtlamaya çalısıyosunuz kendi içinizde yasayın küfredin tebrik edin neden başkalarına da hii o oyle değil boyle demeye çalısıosunuz ki