| | Tavsiye Ediyorum... Yiyecek, içecek, giyilecek şeyler gezilip görülecek mekanlar, takılınması! gereken ortamlar. Hayata dair yapılmasını düşündüğünüz herşeyi bizimle paylaşın |  | Lost! |  |
18.07.2008, 23:09
|
#1 (permalink)
| | Super Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 716 | Lost! "Previously on Lost.." şeklindeki açılışıyla, Desmond'ıyla, Kate'iyle, Claire'iyle, Sawyer'ıyla, Locke'ıyla beni ve birçok insanı kendinden geçiren, gelmiş geçmiş en mükemmel dizi senaryosu: LOST.. Çok fena tavsiye ediyorum arkadaşlar, başladıktan sonra bırakamıyorsunuz gerçekten. Abartmıyorum  "Herkes izliyor, ben ondan dolayı izlemiyorum." demeyi bırakın da artık bir bakın neymiş, nasıl bir belaymış.. 
__________________ Let's put a smile on that face!..
Konu Death Bloom tarafından (19.07.2008 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir..
| |
| |  | |  |
19.07.2008, 01:39
|
#2 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 284 | kesinlikle katılıyorum farklı olma çabasından sıyrılın artık çünkü bahsettğimz şey LOST
ilk bölümün yapımına 14 milyon dolar harcanmış; parçalanmış,kullanılmayan bi uçağı onarıp yeniden parçalamışlar gerçekden tekrar tekrar izlemeye değer bi ilk bölüm ve ayrıca diziyi 2010 yılında bitiricekler diye bi haberde duymuştm..e ztn diğer haberleri diziyi izlememiş olsanızda televizyondan görmüşsünzdür yeterince popüler bi dizi malum...
eğer başka bi dizi merak ediyosanz kesinlikle prison break derim çünkü ben bunu izledikten sonra lost'tan soğudum  ama ikisinde yeri ayrı tabi bana göre önce Prison Break sonra LOST...
teşekkürler paylaşm için Death Bloom 
__________________ >Hakikati bilin hasat vakti geldi, >Ben bir ucak gemisiyim siz hadi binin, >Cok ucak tasidim cok azi geri geldi!.. Mutlu gibi, umutlu gibi, bir düşte gibi... 04:10:08=~127 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg | |
| |  |
19.07.2008, 13:00
|
#3 (permalink)
| | Super Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 716 | Ha bir de bu arada resimdekileri sayayım efendim:
Arkadaki grup soldan sağa: Locke, Hurley, Boone, Shannon, Sayid, Claire..
Öndeki grup soldan sağa: Charlie, Jack, Kate, Sawyer, Sun, Jin, Walt ve babası Michael..
Ayrıca o 14 milyon dolar olayını yazmayı da unutmuşum kusuruma bakmayınız efendim.. 
__________________ Let's put a smile on that face!.. | |
| |
20.07.2008, 00:00
|
#4 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | ama değmiş 14 milyon dolara yani...
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| |
20.07.2008, 00:26
|
#5 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 260 | Alıntı: hiperocktif´isimli üyeden Alıntı
ama değmiş 14 milyon dolara yani... | hatırladığım kadarıyla bi ara anti lost demiştin  seni böyle değiştiren ne oldu ki acep 
__________________ Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life | |
| |
20.07.2008, 16:53
|
#6 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 16 Mesajlar: 933 | ben 3. sezona geçince bıraktım sıkıldım yani ...
__________________ Ne yazarım ne söylerim
Ne konuşur ne gözlerim
Sadece durmuş dinlerim
Öyleyse ben BEN DEĞİLİM! | |
| |
20.07.2008, 18:14
|
#7 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | Alıntı: waspsich´isimli üyeden Alıntı
hatırladığım kadarıyla bi ara anti lost demiştin  seni böyle değiştiren ne oldu ki acep  | halil sen elimin tersiyle tanışmış mıydın 
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| |
31.07.2008, 18:40
|
#8 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 644 | izlemiyodum cidden millet bu kadar abarttı diye bı bakım dedim :S püff yemınle ön yargılı bi insan değilim ama tahmın etmiştim yanı..
ben zamanında 'amazon' diye bı dizi izlemiştim onun cakması gibi 
zaten milletın böyle ele avuca sıgdıramadıgı şeyler illa böyle cıkıyo ya..:s (( benım görüş acım ..
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
31.07.2008, 19:48
|
#9 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 319 | bu dizi anlatılmaz yaşanır, hayatımda böyle dizi görmedim ben, bir dizinin her bölümü harika olur mu yahu demekki oluyormuş, 4. sezonu bitirdim 2 günde şimdi boşluktayım ne izleyeceğimi şaşırdım ben lost umu istiyorum yaa 
__________________ "Dinleyen olur, dinlemeyen olur. Dinlemeyenler çenelerini kapatacaklar, dinleyenlerin sinirini bozmayacaklar." H.C. | |
| |
31.07.2008, 20:12
|
#10 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 260 | kate uyuz oluyorum!jack ten de sağolsun nilaycığım soğuttu baya  bi diziden daha ne bekliyo bunu izleyip beğenmeyenler anlamıyorum!Türkiye'de daha 14 miyon dolara film çekilmedi adamlar bi dizinin sadece ilk bölümüne bu parayı harcıyolar  bi bildikleri varmış ne diyim  hee şimdi illa çok para harcanan filmler mi güzel oluyo der bazı sivri zekalar;hayır ama artık aldıklarının hakkını vermeleri lazım biraz da!yani sadece duygusal filmlerle olmuyo artık herkes görsellik arıyo filmlerde dizilerde.
LOST ta bi sinema severin aradığı herşey var,film izlemekten sıkılanlar için birebir 
__________________ Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |