Alıntı:
korn666´isimli üyeden Alıntı
bişi sorcam---ben fenerle ilgili düşüncelerimi nereye yazcam onu söylermisiniz.....mesela gs bölümüne girin bakın orayada yazdım gs top oynamıo die bence fenerde kötü oynuo bu düşüncemi hangi bölüme yazim....??bi açıklık getirirmsniz |
Fener'le ilgili düşüncelerini buraya yazarsın ama bunlar futbolla alakalı olmalıdır bence taraftarlıkla değil !!!
yani bunlar birşey yapamaz.. ne zaman başarılı oldular ki şimdi olsunlar gibileri oynanan topla ilgili yorum değildir bence
ben yeri geldiğinde Gs'yi kutlarım da sevmesem bile! ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme ..
böyle düşüyorsan buyur elbette eleştirilere saygımız sonsuz

..gerçekten de berbat oynuyor olsaydık?? nasıl buralara kadar gelebilirdik ki . ne sizinki tesadüf ne de bizim ki =) uefa kupası tesadüf olamaz ! başkan yanlış demiş kanımca..
ve ben sizi şu açıdan çok kıskanıyorum bak sölim , sizde gerçekten hırs var sahada takım ruhu var.. geçen senelerde Fenerbahçe bir ruhsuz gibiydi.. acı çekiyordum resmen izlerken .. sizin maçlarınızı izlerken yine acı çekiyordum, çünkü misal Ümit Karan'ın gözündeki o isteği gördükçe deli oluyordum ..
neyse işte
spor dostluk kardeşliktir vs demeyeceğim.. ama düşmanlık hiç değildir. .
saygılar Ebedi dost Ezeli düşman :P (az evvel belirttiğm bu değil. buradaki düşmanlık rakipliğimizden kaynaklanıyor.. yoksa dayım Gsli diye öldürecek değilim ya dmi

)