electro çalıyorum ..ama iki büük hayalim var biri in flames ve manowar gibi lectroyu ağlatmak dieride bateri çalmak...çok isterim ama galiba kıslar biaz daha yeteneksiz oluyo bu konuda tabi çalan ark.lar varmı bilmemde ..erkeğe dahamı ii yakışıyo ne ama bateri çalan bi kızında havasını düşünmiyorum baya gözde olur yanem..
__________________ <span style="font-family:Arial Black">!!!FADE TO BLACK!!! </span>
yıllar yılar önceydi o zamanlar nasıl bir gazla gitara başladıydım kuzenimden öğreniyordum hemide..2-3 dersn sonunda benim sigara molalarım ve mızmızlamalarım kuzenimi canından bezdirmiş olucamki kafama gitarı paraladı uzun zaman çalmayı bıraktım..şimdi yeni yeni tekrrar başlıyorum bu sefer beni dövmicel bi arkadaşımdan hemde...bakalım gelecek varmış bende öyle diyo...
__________________ YaŞaYaNlaRıN KaNı YeNi BiR ToHuM YaRaTMaK İçİn İyİ BiR GüBrEdİR
ya klasik we akustik yeni yeni çalyorum ama elektro çalmak istiyorum hele o bass ın ağır sesine bayılyorumm bitiyorumm yani bass da çalmak isterim ayrıca bateride çalmak isterim müthiş sinir atılır onu çalarken walla :lol:
bende ıslık calmak istiorm diye irenç bi espiri yapmıorm bateriyi kızın caldığı bi grup biliorm the white stripes. vokalde de abisi var. zaten grup iki kişilik ama sıkı parçaları war ör:seven nation army
__________________ y'all want a single say fuck that!!