ya ben yeni gitar çalmaya başladım ama bi türlü şu parmaklarımı oynatamıyorum .arkadaşlar bana biraz moral verin ya ben bu işi nası yapcam şu işin sırrı ne yaw??
__________________ düşlerim başka gerçek başka ama umrumda da değil!!!
bn electro gıtar çalıorm bnde ilk başta senin gibiydm ama sonradan geçti o ilk başlayn herkeste olur eger bol bol çalışrsan başarırsn yetrnce moral oldumu=)
bn electro gitar çalıyom ve davul(orkestra şeklinde) ama gitara daha düşkünüm bn beste msn adresime ulaşın 2 tane gruubumuz war bni isteyen çokda napem
SİMSİYAH YİNE HER TARAF YANLISH DÜZEN YANLISH ZAMAN... YİTİP GİDEN UMUTLARLA BİR BNMİYİM HEP KAN AGLAYAN...:
Konu rockcıkız-kurban-çilekeş tarafından (16.04.2007 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir..
3 sene bateri egitimi aldım sımdı de elektro calıyom grubum yok ama kendım tek calmayı serverım arada sırada arkadaslarla da okullarda konser verıyoz tabe cagırırlarsa DuMaNYaK saygıalrımla
klavye yı cok once ogrenmıstım ama uzun zamandr calmadıım ıcın su an sadece cok bst seyler calabılıyorum moral sıfır parmaklar kasılmıs ıyıce kotu yanı:S