pöfhh hadi yha bnde her yaz oraya gidiorumm ve can sıkıntısından ölüorum sabahtan akşama kadar internet kafede takılıorum orda yazın durulcak bi ortam değill anneannm için ktlnyrm işte
bgn bayındır belediesi arabası gördüm =)) amcaaa bayındır ne tarafa düşüo dedim bana ters ters baktı merak ettim wallahi... izmirdeim ama bilmiom biri bana acıklasın lütfen...
__________________ Uyandığımda yeR gök siyah..
Uyandığımda duvarLaR kaN !
Ruhumda ağıR biR günah !..
Vahşet dOLu yüzLeR yinE beRbat biR sabah...
bencede çk sıkıcı bir ilçe bayındır, ama bende ne yapayım zorda olsa katlanıyorum işte, bu arada bilmemeniz normal çünkü çok tanınmış bir yer deil
öle demeyin ya izmirin her karış toprağı süper benceee
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!!
i love you
Bu ne kompleks? Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma...
tmm o konuda haklısın ama gerçktende bazen çok sıkıcı olabilen biyerr ama güzel olması konusunda bişi diemem bikaç normal insan bulabildgnde gerçktnde guzel olabilio ....
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! __________________________________________________ Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!