tmm da sen bu saatte naapcaan bilg başında fazla kalma bişi yoktur ztn nese sen bilirsn bn yatıorm sende kafanı falan kurula yat ztn daa iileşmedn hdi tatlı rüyalarrr....
__________________ #-Sihirli bir değnek iyilik sevmek eğilip düşmektense var ölmek...#
#_Arada bir kemeri sıkta düşmesin o sahte kişilik_
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kesikli çizgiden aşağı inmek tehlikeli ve yasaktır! Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! http://img387.imageshack.us/my.php?i...hment13ks5.jpg
"""ya salih çok yakışıklısın seni çok seviorum evlen benimle ya senn gibisi yok""""falan filannn yaa ben bıktım bu mesajlar peşimi bırakmıolar
puahahahahahahahahaah vay be bi don kişot daha ben bana gelen msj neydi hatırlamıorum bu arada
__________________ Geçmiş günden sızıp beynin tüm kıvrımlarında dolaşan;her yeni günle daha koyu! O,hem kızdırır can yakar; hem haz verir,iyi eder...!!! ___________________________________________
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!