| | Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:)) |  | Erkek adam bilgisayari boyle kullanir...:) |  |
15.04.2008, 21:24
|
#1 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 230 | Erkek adam bilgisayari boyle kullanir...:) Silmek istediği bir dosyayı Shift+Del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz. * Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur. * IP'sini gizlemez. * Windows XPde bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür. * MS Office yardımcısını da diğer yazılımların Yardım menülerini kullanmaz. * Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir. "Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım, Linux'ın hastasıyım" gibi sözleri ağzından düşürmez. * IMAC gibi renkli, cicili bicili bilgisayar kullanmaz. * Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar. * İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar. * Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz. Gerekirse format basar. * Multimedya klavye kullanmaz. * Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz, normal fare takar. * Işıklı-janjanlı kasa kullanmaz. * Ekran koruyucu kullanmaz. * Overclock yapamıyorum diye ağlamaz. * Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar. * "Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der. * Markalı PC almaz, kendi PC'sini kendi toplar. * AMD 3000+'ı 2.6Ghz'e overclock ederken yanan işlemcisini servise götürdüğünde adam gibi doğruyu söyler, "abi açtım çalışmadı" demez. "Ne biçim işlemci bu, adam gibi overclock yapılmıyor" der. * Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz. Gerekirse bozar ama yine de kurcalar. * Sınır tanımaz! ADSL limiti 3GB ise 2.9'da durmaz, sörfe devam eder. * Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen Enter'a basıp gönderir. * Sabit diskden, fandan, CPU'dan çıkan seslerle huzur bulur. * Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar. * Mouse kullanmaz, klavyedeki hünerlerini her yerde gösterir. * XP'sini Windows klasik temasıyla kullanır. Şekerci dükkanı gibi kullanmaz. * Dial-up'ında "save password" demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır. * My Pictures veya My Music klasörlerini kullanmaz, aksine siler. * USB'den kahve ısıtıcı kullanır. Mutfağa gitmez. Kahvesini yudumlarken kullandığı ICQ'sunda yazışacak birini bulursa, klavyeyi on parmak kullanmak için kahve tutacağı olarak DVD-ROM'unu kullanır. * Boş USB yuvası bırakmaz hepsini doldurur. * Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz. * İşlem yapıyor ikonu olarak kum saati yoktur. Tesbih çeken, volta atan Kadir İnanır bakışlı insan modeli vardır. * Yazılımların LITE sürümlerini kullanmaz. * Ctrl+Alt+Delete ile uğraşmaz direkt reset atar. * Sevdiği kızın adını ağaca değil, monitöre kazır. * Ayna önünde değil, web cam yardımıyla monitör önünde tıraş olur. * 128 MB USB bellek taşımaz, babalar gibi 80 GB sabit disk taşır. * QuickFormat atmaz. * Yamasını kendi yapar, internette yama aramaz. * Bulduğu Windows açıklarını kendi kapatır. * Sistemini power tuşuyla değil anakartın üzerinden kısa devre yaptırarak açar. * Disket sürücüsünden vazgeçmez. * Evinde evcil hayvan yerine virüs besler. * Tıklamaz "basar". * Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz, Alt+F4 kullanır. * Renkli, cicili bicili Windows Media Player arayüzü yerine, siyah arayüzlü Winamp kullanır. * Uzaktan yardım kullanmaz, hatalı bilgisayar nerdeyse oraya gider. * Beta program kullanmaz. * Optik sürücüyü asla tuşuyla kapatmaz, eliyle iter. * IE'nin verdiği hatalara sinir olmaz onu bağrına basar yine kullanır. * Klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir eder...edemezse ettirir.
__________________ >>> My head is nothing when it doesn't lean on your left shoulder... ....I'm still a frog(prince) and i like this ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!
Konu lodge314 tarafından (15.04.2008 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir..
| |
| |  |
15.04.2008, 21:29
|
#2 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 183 | Windows XPde bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür
* "Bilmiyordum yanlış yaptım PC bozuldu" demez. "Sinirlendim vurdum tekmeyi, bozuldu" der.
* Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar
koptum bunlara yaff 
__________________ Susamam Hak Ver,Var Tek Bir Ekber,Hepimizin Aynı Yolu,Yolun Sonudur Makber Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life
Satılık: 5+1 creative A-500
Satılık: Iphone(1aylık,Kaydı yapılmış,500$
Lazım olan varsa yazsın acil satmam lazım! | |
| |
15.04.2008, 21:42
|
#3 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 482 | erkek değil mi hepsi aynı
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you En çok beni severmiş o... 17251725 http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg KURBAN olmaya adayız | |
| |
15.04.2008, 21:45
|
#4 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 20 Mesajlar: 183 | Alıntı: hiperocktif´isimli üyeden Alıntı
erkek değil mi hepsi aynı | konuyla ne alakası var yaf...
erkeklere düşmansınız hepiniz hee
__________________ Susamam Hak Ver,Var Tek Bir Ekber,Hepimizin Aynı Yolu,Yolun Sonudur Makber Today Still Is The First Day Of The Rest Of Your Life
Satılık: 5+1 creative A-500
Satılık: Iphone(1aylık,Kaydı yapılmış,500$
Lazım olan varsa yazsın acil satmam lazım! | |
| |
15.04.2008, 21:53
|
#5 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 230 | Alıntı: waspsich´isimli üyeden Alıntı
konuyla ne alakası var yaf...
erkeklere düşmansınız hepiniz hee | sorma dostm ya... ama istisnalari farkeden istisnalarda var ama cidden istisna 
__________________ >>> My head is nothing when it doesn't lean on your left shoulder... ....I'm still a frog(prince) and i like this ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
15.04.2008, 22:02
|
#6 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 482 | ee iki kanka bi oldu üstüme geliolr
peki sustum nokta
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you En çok beni severmiş o... 17251725 http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg KURBAN olmaya adayız | |
| |
18.04.2008, 20:51
|
#7 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 874 | Alıntı: waspsich´isimli üyeden Alıntı
konuyla ne alakası var yaf...
erkeklere düşmansınız hepiniz hee | Alıntı: lodge314´isimli üyeden Alıntı
sorma dostm ya... ama istisnalari farkeden istisnalarda var ama cidden istisna | valla ben düşman değilm erkeklere genelleme yapmayın!
__________________ Silgi kullanmadan yapılan resim sanatına 'hayat' diyoruz... Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır... | |
| |
19.04.2008, 13:00
|
#8 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 230 | istisnalari farkeden istisnalarda var derken kastim buydu.hem genellemede yapsak zaten adi ustunde genelleme yine herkes girmez bunun icine 
__________________ >>> My head is nothing when it doesn't lean on your left shoulder... ....I'm still a frog(prince) and i like this ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!! | |
| |
20.04.2008, 02:45
|
#9 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 01 2007 Yaş: 25 Mesajlar: 1.441 | Hadi lem ordan erkekler böyle kullanırmış mış 
ben bayanım biliomusunuz ki nasıl kullanıorum hıh hıh hıh 
Neyse fazla hangırdamamak lazım bazıları gibi demi Halil  
__________________ Gerçekle gözgöze gelmenin esası ölümsüzlüktür_______ tutarım yasımı sımsıkı;boğulurum ama ölmem...!!!