| | Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:)) |
07.11.2007, 00:50
|
#11 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 15 Mesajlar: 289 | yaa pardon ben çok sora anladım gökhancım:$ oğlum diyim o zaman  
__________________ Ben ve BEN başbaşa çukulata yiyoruz ve mutluyuz | |
| |  | |  |
07.11.2007, 19:49
|
#12 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 0 | Şu anda bunu okurken bi yandan da Yalan dostumu dinliyorum ama Alıntı: Lethe´isimli üyeden Alıntı
Her zaman itilip kakıldım..Umurumdamıydı ki bu dunyadaki tekbirşey senin dışında??İtilip kakılmam,ezilmem,rezil olmam..
Hiçbirşeyi umursamıyorum senden başka..Her zaman sen geliyosun aklıma..Düşünüyorum her zaman yaptıgım gibi..Her zaman
düşündüğüm tek şey olan seni düşünüyorum...Yaptıgım , düşündügüm başka bişi olmadıgı geliyor aklıma..Acaba değermi
diye düşünüyorum..Sonra başka bişiler düşünmeye başlıyorum..Ama içinde sen olmayan hiçbir düşüncem olmuyor..Acaba
aşkımın degerimi yok diye düşünüorum..Biliyorum bu dünyada seni kimse benden daha çok sevemez..Ama sen bunu
anlamıyorsun..Yada anlamak istemiyorsun..Her zaman küçümsedin aşkımı..Ama bu dünyada küçümsenecek en son şey benim
aşkım oldugunu anlayamıyorsun..Acaba benmi anlayamıyorum..Keşke ben anlıyamasam.. | Buraya kadarını bende O'na mı yazsam acaba :?:?:?
Çok mu çalıntı olur ??
aynı duygular içindeyim ama bende bişey eksik " cesaret " hiç bişey söyleyemiyorum..
Ayrıca konuşmasını da pek bilmem ( normal arklarla felan)
Onunla imkansız gibi bişey (konuşamycam kalbime gömecem artık yapacak bişe yok  ) | |
| |  |
07.11.2007, 20:51
|
#13 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 08 2007 Mesajlar: 216 | adini bilmiom Lethe kardes ama bisi solim insanin bildigi anlatabilgi kadardir die bi laf varya bu ask denen zikimda ona bnzer bisi sen sevip sevmedigni yada nekdr sevdigi karsindakina nasil gosterbildysen o okadarini goruo sn istedgn kdr bunalima gir ama bunun kanunu bu.bide bu yazdiklarnda bnce ole askindan geberiyoms gibi gorunmuosn yanlis anlama ama bana pek etkileyici gelmedi.bide sonda yazdgn dua olayi dikkatimi cekti sunu bil hicbir dua reddedilmez sadece Allah senin duani nezaman kabul edip nezaman uygulayacagini senden daha iyi bilioda o yuzden henuz cevabini alamadim mrk etme zmni gelir....
__________________ >>> My head is nothing when it doesn't lean on your left shoulder... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi___kapasite meselesi...!!! | |
| |
08.11.2007, 20:55
|
#14 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 10 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 71 | Aşk sanırım yalan ya valla bitiyo en iyisi bile sonunda..Umarım o duam gerçek olur..Bu arada ismim gökhan 
__________________ My grave's been dug and it's my secret to keep.
My coffin's lying open like a bed; I want to sleep.
And the smile they all know is just the tradegy I love.
I'm standing on the edge and waiting for the final shove. In nomine magni dei nostri satanas Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive | |
| |
18.11.2007, 15:10
|
#15 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 131 | ii qeceler yarın görüsürüz öptm 
__________________ PoLat aLemdar'ı haraca baqLayan nacizane kişiLiq!!!
ThE RoCK uLa  CeYL!nn
Konu KURBAN'e tarafından (18.11.2007 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir..
| |
| |
18.11.2007, 21:19
|
#16 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 440 | uyku perisi(L)death metal yazdım bi kağıda=)
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Hiçbir yüz güzel değil,senin yüzünden... http://img73.imageshack.us/img73/6113/image009ah1.jpg KURBAN olmaya adayız | |
| |  | samurwayy" b.urway_28@hotmail.com"samurwayy=>>Qulatiy for life<<= |  |
22.11.2007, 22:19
|
#17 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 8 | samurwayy" b.urway_28@hotmail.com"samurwayy=>>Qulatiy for life<<= kaRamelakızZ=)´isimli üyeden Alıntı
ama sevmedi sanırım,ee o zaman salla kızım ne gereii var... etrafta bisürü kişi var yani..senn sevgini hakedebilecek,ne biliim 70 milyon insandan muhakkak 1 tane bile olsa vardır...
bu lafı üzerime alınmak istiyorum  ewet arkadaşım çok haklı brawoo haklısın kzıım sonunda o 70 milyondan biri çıktı karşıma ama ben yine ona ulaşamıyorum işte yine aşk konusunda aywayı yedik nee dileim  ama hayat aldırmamayı öğretti eee ne demiştik YOK! YOK! YOK! YALAN DOSTUM AŞK DİE BİŞEY YOK AŞK DEDİĞİN ÜÇ GÜNLÜK EĞLENCE BİLEMEDİN 5 GÜN SÜRSÜN KAPILIPTA SÜRÜNEN ÇOOOOOOOOOOKKKKKK!!!   | |
| |
24.11.2007, 16:34
|
#18 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 37 | ben de yazacağım,gaza geldim ama benimki bu tarz değil zaten okununca anlaşılır,ama lanetine inandığım ,dünyanın en zeki insanından almıştım bu sözlerin ws...
:
sen şerefli şeyleri yağmalayansın,oysa ben senin erdem we haysiyeti temsil ettiğini düşünürdüm... | |
| |  | |  |
27.11.2007, 22:50
|
#19 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 52 | Biraz gökkuşağı, biraz meltem, yıllanmış bir melodi ve güven verici bir omuz. Şimdi oldu işte. Biraz şarap belki sonra. Çiçekler de takabilirim saçlarıma. Ama önce kirpiklerini öpmem lazım ve zamanın durması… Evet, basit hayallerim ve bembeyaz bir inancım var. Biraz çocuk kahkahası da bulursak bir yerlerden, işte o zaman tam olacak. Bir şiir konsa dudaklarıma, sonra saçlarımı tarasın Eros. Hazırım âşık olmaya. Oysa sadece gözlerime bakman yeterdi değil mi? Tüm kadınlar boğulacak bir okyanus arayarak tüketirken ömürlerini, benim mucizemin yanı başımda olması, işte Tanrı’ya inanmak için bir sebep daha! Hayal bile edemezdim bu denli güzel olabileceğini oysa…
Şimdi biraz yağmur yağsın. Tamam, karar verdim, Bagdad Cafe- I’m Calling You çalsın. Rüzgâr delirsin, saçlarım saçlarına karışsın. Dudaklarına şarap bulaşmış sanki, bir rüya kadar güzel olmak zorunda mıydın? Aslında yüzlerce yıl uyuyabilirim sana sarılarak. Kokun bulaşır tenime, ısınırım nefesinle. Sonra birden güneş çalar gözkapaklarımızın kapısını. Uyanırız gülümseyerek ve bir şarkı mırıldanırsın. Sonra bembeyaz olursun sen, bembeyaz olur her yer. Bulutlardayım, bulutlardasın. Dans eder martılar böyle zamanlarda, kimse bilmez. Juliet’in ruhu dolar kadehlere, sarhoş olmak lazım belki de. Saçlarım aksın omuzlarımdan, dudaklarım adını fısıldasın ve biraz daha yağmur Tanrım.. Lütfen, bizim için yağsın… Hem bir melek eşlik eder belki şarkımıza. Bir bebek doğar gözlerinde, yıldızlara âşık. Birden kararır her yer. Gece olsun, dolunayın şahitlik etmediği aşk, aşk değildir çünkü. Gece olsun ki daha iyi görebileyim gözlerinde parlayan her zerreyi, çünkü eminim, ağlamak bile güzeldir senin için. Bu kadar güzel gülen bir adam için ağlamak bile beyazdır. Eminim.
Biraz elmaşekeri şimdi, biraz Cocorosie, biraz bebek kokusu…
Biraz soğuk, biraz yağmur ve masmavi gök, avuçlar dolusu…
Sadece hayalin ve ben… Sadece hayalim ve sen…
Durmasın o zaman, çalsın şarkılar.
Gitmesin hayalin yanımdan, yerini sen alana kadar…
__________________ punk's not deAd!!
fuCk the system!!..
tanrı buqün yaşıyor olsaydı ateist olmak zorunda kalırdı.. | |
| |  |
30.11.2007, 11:18
|
#20 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 143 | ya aynen senin yaşadıklarını bende yaşadım ve hiç mutlu olamadım sonu hep kötü oldu
bazen kendi kendime ' bir insan bu kadarmı kısmetsiz olur ya diorum' ama bence boşver kafaya takmaya deymezmiş bak ben taktım ve çok kötü şeyler yaşadım, sana kurbanın YALAN şarkısını tavsiye ediyorum
yalan dostum aşk die bişey yokkkkkkkkk  | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |