Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Geyik

Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:))

LinkBack Seçenekler Stil

Sevdiginiz kişiye yazdıgınız son şey..
Alt 31.10.2007, 00:37   #1 (permalink)
Kurban Fan

Blitzkrieg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blitzkrieg - MSN üzeri Mesaj gönder
Sevdiginiz kişiye yazdıgınız son şey..

Deli gibi aşık oLdugum kişiye yazmıştım yakLaşık 1 yıL önce biraz saçma geLior bazı yerLeri ama oLdugu gibi yazmak istedim Samimiyetimi maruz görün..

Her zaman itilip kakıldım..Umurumdamıydı ki bu dunyadaki tekbirşey senin dışında??İtilip kakılmam,ezilmem,rezil olmam..
Hiçbirşeyi umursamıyorum senden başka..Her zaman sen geliyosun aklıma..Düşünüyorum her zaman yaptıgım gibi..Her zaman
düşündüğüm tek şey olan seni düşünüyorum...Yaptıgım , düşündügüm başka bişi olmadıgı geliyor aklıma..Acaba değermi
diye düşünüyorum..Sonra başka bişiler düşünmeye başlıyorum..Ama içinde sen olmayan hiçbir düşüncem olmuyor..Acaba
aşkımın degerimi yok diye düşünüorum..Biliyorum bu dünyada seni kimse benden daha çok sevemez..Ama sen bunu
anlamıyorsun..Yada anlamak istemiyorsun..Her zaman küçümsedin aşkımı..Ama bu dünyada küçümsenecek en son şey benim
aşkım oldugunu anlayamıyorsun..Acaba benmi anlayamıyorum..Keşke ben anlıyamasam..Keşke seni benden daha çok sevecek
birisi çıksada mutlu olsan..Senin üzülmen benim için ölüm demek..O yüzden her gece Allah'a dua ederim senin mutlu
olman için..Şu ana kadar ettigim dualar hep Allah tarafından reddedildi umarım bu duam kabul olur ömrün boyunca
bir damla gözyaşı dökmessin..Ben alıştım aglamaya,hayal kırıklıgına,moral bozukluguna,kırılmaya..Sanmıyorum bir daha
seni sevdigim kadar birini sevebilecegimi..Umarım Hayatının Sonuna Kadar Mutlu Olursun...
I'm standing on the edge and waiting for the final shove.

In nomine magni dei nostri satanas

Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 01.11.2007, 20:42   #2 (permalink)
Kurban Fan

кüв®α - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya ben kimseye bişi yazmadım ama yorum yapmak istedim sadece. devam eder diğerleri belki bilemicem. bence hiçbi yeri saçma değil cidden iyi yazmışsın kız bunu okuyunca artık seni gayet iyi anlamıştır bence sonunuzu bilmiyorum ama kavuşamadıysan inşallah kavuşursunuz kardeş güzel bişey sevmek ve sevildiğini hissetmek...

A person who asks a question is a fool for five minutes; a person who never asks is a fool forever..

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 01.11.2007, 22:03   #3 (permalink)
Kurban Fan

ManiacDevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ManiacDevil - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Lethe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Her zaman itilip kakıldım..Umurumdamıydı ki bu dunyadaki tekbirşey senin dışında??İtilip kakılmam,ezilmem,rezil olmam..
Hiçbirşeyi umursamıyorum senden başka..Her zaman sen geliyosun aklıma..Düşünüyorum her zaman yaptıgım gibi..Her zaman
düşündüğüm tek şey olan seni düşünüyorum...Yaptıgım , düşündügüm başka bişi olmadıgı geliyor aklıma..Acaba değermi
diye düşünüyorum..Sonra başka bişiler düşünmeye başlıyorum..Ama içinde sen olmayan hiçbir düşüncem olmuyor..Acaba
aşkımın degerimi yok diye düşünüorum..Biliyorum bu dünyada seni kimse benden daha çok sevemez..Ama sen bunu
anlamıyorsun..Yada anlamak istemiyorsun..Her zaman küçümsedin aşkımı..Ama bu dünyada küçümsenecek en son şey benim
aşkım oldugunu anlayamıyorsun..Acaba benmi anlayamıyorum..Keşke ben anlıyamasam..Keşke seni benden daha çok sevecek
birisi çıksada mutlu olsan..Senin üzülmen benim için ölüm demek..O yüzden her gece Allah'a dua ederim senin mutlu
olman için..Şu ana kadar ettigim dualar hep Allah tarafından reddedildi umarım bu duam kabul olur ömrün boyunca
bir damla gözyaşı dökmessin..Ben alıştım aglamaya,hayal kırıklıgına,moral bozukluguna,kırılmaya..Sanmıyorum bir daha
seni sevdigim kadar birini sevebilecegimi..Umarım Hayatının Sonuna Kadar Mutlu Olursun...
Oha Oha Oha Yuh Yuh Yuh abi 2 kişinin yaşamındaki her şey birbiriyle örtüşür mü?Örtüşüyor işte.Sen tanrıdan ümidini yitirmemişsin ama ben en sonunda tanrıdan ümidimi yitirdim ve tanrının varlığını sorgulamaya başladım.Tek o fark varmış aramızda abi ya.

My Girl,My Girl!
You are not alone...
If you feel loneliness,
Call me!
I'm ready for you everytime...

Alt 02.11.2007, 18:36   #4 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
кüв®α´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben kimseye bişi yazmadım ama yorum yapmak istedim sadece. devam eder diğerleri belki bilemicem. bence hiçbi yeri saçma değil cidden iyi yazmışsın kız bunu okuyunca artık seni gayet iyi anlamıştır bence sonunuzu bilmiyorum ama kavuşamadıysan inşallah kavuşursunuz kardeş güzel bişey sevmek ve sevildiğini hissetmek...
Keşke oLsa ya ya anLamakta gucLuk cekiyorum neden surekLi üzüLdügümü..Maniac su anda umidimi kesmedigimi kim soLedi sanırım bende aLLahsız kavramına girdim sonunda aşk die bişi oLmadıgınada karar vermeye başLadım..Artık yarı öLü gibiyim beni tanrı ve hayat iLe barıştıracak birisi çıkana kadarda boLe duygusuzca devam edicem imzamdada yazdıgım gibi en iisi

Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive

Alt 02.11.2007, 23:25   #5 (permalink)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

çok romantikkk=)=) mert sus bakim:P ya saçmalıyosunuz bence,tabi sizin düşünceniz en nihayetinde ama bi de şunu düşünün sizin o kadar sevdiğiniz,değer verdiğiniz hatta karşısına Allah ı alıp da hissettiklerinizin 10 da birini o hissetti mi acaba??? cevap büyük ihtimalle hayırdır.e o zaman neden normal olarak yaşamaya devam etmiyorsunuz...benim de başımdan benzer bi olay geçti ki bizimkisi ne kadar ileri boyutlardaydı(maniac biliyo hatta) ama güçlü olmasını bildim ve onun söyliyemediği,yapamadığı ayrılığı ben yaptım onu çok sevmeme rağmen ve sonra aslında onu hiç sevmediğimi, gelip geçici yaşımın özelliği olan bir yaz aşkı olduğunu anladım...

Alt 03.11.2007, 02:27   #6 (permalink)
Kurban Fan

Ya o benim sevdigimin 1 milyonda birini sevsin yeterdi o bana

Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive

Alt 03.11.2007, 14:07   #7 (permalink)
Kurban Fan

kaRamelakızZ=) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaRamelakızZ=) - MSN üzeri Mesaj gönder

ama sevmedi sanırım,ee o zaman salla kızım ne gereii var... etrafta bisürü kişi var yani..senn sevgini hakedebilecek,ne biliim 70 milyon insandan muhakkak 1 tane bile olsa vardır...

Alt 04.11.2007, 03:40   #8 (permalink)
Kurban Fan

kurban_dnz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kurban_dnz - MSN üzeri Mesaj gönder

ayrılalım artııkk

the black parade

I dont love you

Alt 06.11.2007, 15:07   #9 (permalink)
Kurban Fan

h_e_s_n_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h_e_s_n_a - MSN üzeri Mesaj gönder

sni svyrm yzmştm

İletişim için : HesnaSekerci@hotmail.com

Alt 06.11.2007, 20:00   #10 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
kaRamelakızZ=)´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama sevmedi sanırım,ee o zaman salla kızım ne gereii var... etrafta bisürü kişi var yani..senn sevgini hakedebilecek,ne biliim 70 milyon insandan muhakkak 1 tane bile olsa vardır...

Ne kızı ya ayıp edion haa küserim valla kıza benzer halimmi vart haha .d

Obsessive
Paranoiac
Narcisistic
Schizophrenic
Melancholic
Misanthropic
Agressive

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil