Baba:Karnen Nasıl? Oğul :Kırmızı renkli önde atatürkün gençliğe hitabesi falan var iki katlı kapanıo falan içini açıon notlar falan var bazılarına taktir falan koyuyolar fazla yokmuş galiba bana koymayı unutmuşlar işte öle köşede bi yerde de notlar falan var bide imza falan koymuşlar Baba: essek herif!?!!
Baba: Karnen Nasıl? Oğul : iyi işte noolsun ellerinden öper baba Baba: tam dayaklık!!!
Baba:Karnen Nasıl? Oğul: eğitime destek kampanyası çerçeveleri içinde okula gidemeyen öğrencilere karnemizi gönderdik baba az da onlar sopa yesin Baba :bise farketmicek yine yicen nası olsa
Baba:Karnen Nasıl? Oğul : (sipariş verdim okulun orda biri vardi ucuza hallediomuş )pazar günü verceklermiş
Baba:Karnen Nasıl? Oğul : idda kuponu oynadık baba yanlışıkla çöpe atmışım
Baba:Karnen Nasıl? Oğul: israf diye bana karne vermediler baba çöpe atcaımı biliolar
Baba:Karnen Nasıl? Oğul: şehitler ölmez vatan bölünmezz!!! baba :------
Baba: Karneni getir de görelim evlat Oğu Baba sportoto gibi sorma Baba: Dalgamı geçiyon olum senin karnen hep 5 olurdu? Oğul: Baba bu sefer maçlar berabere bitmiş
Baba: Olum KarNen Nerde.? Oğul: Arkadaş ailesini korkutçakmış da ona verdim...
Oğul :Kırmızı renkli önde atatürkün gençliğe hitabesi falan var iki katlı kapanıo falan içini açıon notlar falan var
karne alsakta yapsam bunu hehe güzelmiş saolasn en cokda bunu beendm
__________________ korkuyorum ruhumdaki bu kurulu orkestradan senin ritmine kapılmış çarpıyor durmadan...
__________________ çok üzüLme çok susma çok darıLma çok ağLama çok da kitap okuma çok terleme çok yoruLma girdapLarında boğuLma yaLnızLığına çok da alışma Dedi Annem...=))
valla bnm başımda da böyle bi olay olmştu ama babamla diil polisle xD
karneleri aldıımız gün bi konser wardı oraya gitmştk
aşaıdanda alkollü içecek almştık o sırada polis geldi dedi kaç yaşındasınz filan dedik 18 (1 yaştan bişi olmaz) karnemizi istedi tabi bnm almanca 0 (H) polise dedm al baq hepsi düzgn ama almanca 0 bakma adam kopmştu ama bnada baya bi saymıştı sora da elimzdekileri attırmştı almancamda o polis amcam yznden düzeldi x)