Geri git   Kurban Online - Kurban Fan Club > Diğer > Geyik

Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:))

LinkBack Seçenekler Stil

kopya çekme yöntemleri
Alt 07.10.2007, 14:18   #1 (permalink)
Moderator

sepULTRAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sepULTRAslan - MSN üzeri Mesaj gönder
kopya çekme yöntemleri

KOPYA ÇEKME YÖNTEMLERİ

Öğrenci olup da kopya çekmemek olur mu? Bazen oluyor ama kopya çekmeme dürüstlüğünü gösterenlere de pek dürüstmüş gibi bakılmaz. Kopya çekmek bir sanattır. Öyle ya, bir sürü şekli vardır kopyanın, ama önemli olan bunları hocaya çaktırmadan yapmak...

1- İnce uzun, pek kalın olmayacak rulo haline getirilebilecek kağıda konular formüller felan konu sırasına göre yazılır. Ardından kol saatimiz elimize alınır. İtinayla sökülür ve de kurma kolu dışında tüm aksamları dışarıya alınır. Kurma kolumuz karşı noktaya bağlanır ve dönebilecek bir şekilde ayarlanır. Ardından rulomuz, konu sırası en sonda olacak şekilde sarılır ve saat kapatılır. Yemeğimiz hazırdır yemeyen öğretmen görülmemiştir, afiyet olsun.

2- Kopyalar kağıt mendile yazılır. Sınav sırasında buruna götürülür gibi yapmak suretiyle faydalanılır. Sınav sonrası ise sümkürerek kağıt mendili sonuna kadar sömürebilirsiniz.

3- Bir kartpostal ve bir raptiye alınır. Malum kopyalar kartpostalın boş kısmına yazılır ve raptiye ile sıranın altına monte edilir. Kartpostal artık raptiye etrafında dönebilmektedir. Çevir kopya görünsünsün. hoca yaklaşınca 180 derece çevir sıranın altına saklansın. Bazı arkadaşlar abartıp 4 - 5 tane kartpostal kullanaraktan sıranın altını süslemişti resmen.

4- Silginizi çevresindeki kartonla beraber yanlamasına kesip ikiye ayırın (kartonun bir yanını kesmeyin ki iki parçayı sabitlesin). Daha sonra bu iki parça silgiyi içine koyacağınız kağıdın kalınlığı kadar inceltin. Parçaları bir yanını kestiğiniz kartonun içine yapıştırın. içine koyacağınız kağıdı yelpaze şeklinde katlayın ve uç parçalarını silginin içine yapıştırın. Elinizde arasında kopya olan ama dışarıdan bakıldığında sadece silgi olan bir araç var artık.

5- Sınav öncesinde oturdugunuz sıranın altındaki rafın vidası sökülerek çıkarılır. Böylece alt taraftaki raf ileri geri oynayabilir hale getirilir. Bütün kopyalar bu rafın üzerine yazılır. Sınav esnasında raf dizler yardımı ile ileri çekilerek kopyalara bakılır. Elleriniz herzaman masa üzerinde gözüktügünden hiçbir hoca sizden şüphelenmez.

6- Sıra arkadaşınız dişi ise bacağına kopya yazar okursunuz. Dezavantajı: kız arkadaşınız "ohşş" diyip kopyalara ellemenize bir anlam veremeyip çığlık atabilir.

7- Kız öğrencilerin en çok kullandıkları yöntem yazın bacağa yazmak iken, kışın külotlu çorap giyildiği için tayta kağıt sıkıştırmaktır. Bir kağıda yazılan bilgiler etek altına giyilen tayta sıkıştırılır ve öğretmen başka bir şeyle meşgul iken bir güzel çekilir.

8- Sıraya yazmak" diye bir sey vardır, en geleneksel ve güvenilir yöntemlerden biri kabul edilir.

9- Tabii ki arkadaşınızla yazılı kağıdınızı değiştirerek kopya çekmek de en sık başvurulan yöntemlerden biridir.

10- Bacağa yazarak kopya çekmek...Hiç öğretmen "Aç bakayım ne yazıyo bacağında?" diyemiyeceği için güvenlidir!... Yalnız erkek öğrencilerin uygulamayacağı bi yöntemdir.. Pantolonu sıyrılmış olarak yakalanan bir erkek öğrenci durumu izah edemez zaten "Selattin n'apıyosun yavrum? Hayırdır pantolon sıyrılmış!..." "Şeyyy hocam... Tüylerimi istenen tüyler istenmeyen tüyler diye ayırıyorumda!..." Dolasıyla bu yöntem hatunlara özgüdür.. Pileli kısa bi etek (Açılması kolay oluyo!) ispirtolu kalem (sonra zor çıkıyo ama) ve bi çift bacak (Güzel olması şart değil!..) gerekli malzemelerdir

11- Önündeki sıranın arkasına gerekli formüller yazılır ve hafif şekilde oturulur sırayla....Eğer arkada oturuyorsan tebrikler hayırlı olsun.

12- Sınav gecesi gömleğin kollarını masanın üzerine yayarak, bi güzel işleyin kalemle bilgileri.. Yalnız şuna dikkat edin, gömleğin kollarını doldurduğunuz kalemle gömleğin rengi aynı olmalıdır.. Mavi gömlek mavi yazan kalem; kırmızı gömlek kırmızı yazan kalem gibi (Beyaz gömlek olunca beyaz yazan kalemmi kullancaz abi, diye espiri teşebbüsünde bulunanları duymuyorum bile.. Espiri yapılması gerekirse ben yaparım siz örtmene yakalanmamaya bakın..) Daha sonra gömleğin üzerine giydiğiniz ceket yada hırka doğal olarak gömlek kollarını kapatacak.. Örtmen sıra aralarında dolaşırken saatinize bakıyormuş gibi gibi felan yaparak gömlek kollarına yazdıklarınızı okuyarak cillop gibi kopya çekebilirsiniz...

13- Sanki düşüp kollarınızı yaralamışcasına yara bantlarını kollarınıza yapıştırın.. Tabii yapıştırmadan önce gerekli bilgileri yazın.. Yalnız bant sayısını abartmayın!.. Dikkat çekebilir.. Daha sonrada sanki yaranız kaşınıyormuş gibi yaparak, yaralı kisvesine bürünmüş bölgedeki bilgileri doğruca sınav kağıdına aktarın.. Kolay gelsin...

14- ya eteğin kıwrıldığı parça olio ya arkasında hah işte oraya konan küçük kağıtlar işe yarayabilior. ya da kopya kağıdının üstüne oturulur.(biras riskli olio ama...hoca kalk bakalım dedii zaman...) haha bunu cok ii uygulayanlar warr hatta bazen defterin üstüne bile oturulabilir...

15- Kopya çekmek için sıkça başvurulan yöntemlerden biri de, kravatın içine rulo halinde kağıtlar koymaktır. Tabii ki çıkarıp yerine koyarken yakalanmamak gerekiyor.

MENTALİTY OF LE'COLA

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 07.10.2007, 15:46   #2 (permalink)
Kurban Fan

eezqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bunları yapmayan öğrenciye ben öğrenci demem

keNdimi normaL oLacak kadar aNormaL görmüyoruuM..

http://img77.imageshack.us/my.php?image=intikammjx1.jpg

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Alt 07.10.2007, 16:42   #3 (permalink)
Kurban Fan

halldun87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halldun87 - MSN üzeri Mesaj gönder

aslında kopya çekmenin en güzel ve düşündürücü yanı yakalanıldığında "hayır hocam çekmiyordum" diyip inkar öğrencilerdir

Alt 07.10.2007, 16:54   #4 (permalink)
Kurban Fan

Alıntı:
halldun87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında kopya çekmenin en güzel ve düşündürücü yanı yakalanıldığında "hayır hocam çekmiyordum" diyip inkar öğrencilerdir
kesnlikle hocayı yalancı yapıyosun ya orda kop ya

Alt 07.10.2007, 18:42   #5 (permalink)
Kurban Fan

halldun87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halldun87 - MSN üzeri Mesaj gönder

hahhahahahhahaaaaa
"ben hiç yakalanmadım" diyenlerde varya yediremez kendine

Alt 07.10.2007, 22:14   #6 (permalink)
Moderator

underOATH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

underOATH - MSN üzeri Mesaj gönder

ben bi kez yakalanmıştım ilkokulda sonrada 96 aldım ne hikmetse

Aptallığın en büyük kanıtı aynı şeyi defalarca deneyip farklı sonuç almayı ummaktır...

Alt 07.10.2007, 23:12   #7 (permalink)
Kurban Fan

tekinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15. madde gercekten cok gecerlı bı madde krvatımda hep bı kopya bulundurmusumdur bu zamana kadar dıerlerı ıse yaramassa o yarar kesın ama cevık olmak lazım

Tanıştım ÖZümle gerçek benle!!

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE TEKİNİZM

Alt 08.10.2007, 18:34   #8 (permalink)
Kurban Fan

poisonous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben kpyadan yakalanmadım ama önümde oturan kız yakalanmıştı o korku inkar hali felan gerçekten komik ya
Anlaşılması zor, delişmen kişi silsilesi____kapasite meselesi...!!!

Alt 09.10.2007, 11:53   #9 (permalink)
Kurban Fan

ben lise1'deykn yakalnmıştm.bacağıma kağıt yapştırmştım en arka sıradaydım tbi tam bakarken hoca gördü " vay be ne cevherler varmş sizde" dedi bende tbi" zaten o sorunun cvbı yoktu hocam,zatn yazılıda kötüydü "dedim ama yazılıdan 75 aldm ve o dersten geçtm

Alt 11.10.2007, 12:18   #10 (permalink)
Super Moderator

seneler önce, benden oldukça büyük bir abladan duyduğuma göre en etkilisi 4. yöntemmiş. bir de şunu demişti; kağıdın üzerine içinde uç bulunmayan uçlu kalemle kopya yazılır. daha onra kağıt biraz kaldırıp güneşe tutulur. daha sonra da cillop gibi kopyalar kağıda geçirilir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil