| ufaklıkların çıldırtan soruları:wacko: -ANNE BU NE? -buzdolabı yavrum. -NEDEN? ............ -ANNE BALIKLAR SU İÇERMİ? .................. -ENİŞTE BU NE? -çakmak. (1 dk sonra) -ENİŞTE BU NE? -çakmak,bahadır. -ENİŞTE BU NE? -gazoz kapağı! -OLUR MU?O ÇAKMAK! -ANNE! -efendim yavrum!? -BALIKLAR TERLER Mİ? .................. -KEDİ MAMASI YESEM KEDİ OLURMUYUM ANNE? -olmazsın kızım. -PEKİ KEDİ BENİM YEMEĞİMİ YERSE İNSAN OLUR MU ANNE? ............... -BABA YENİ ALDIĞIN AYAKKABILARIN NE RENK? -kahverengi oğlum. -PEKİ KAHVERENGİ NE RENK? .................. -BUNU KIRIYIM MI? -hayır. -BUNU KIRIYIM MI? -hayır. -BUNU KIRIYIM MI? -hayır! -BUNU KIRIYIM MI? -kır Allah'ın cezası kır! -NEDEN? ................ -BABA! -efendim kızım. -AKŞAM OLUNCA BİZ UYUYORUZ YA... -eee? -SABAH KALKICAĞIMIZI NERDEN BİLİYORUZ? ............... -ANNE NE ZAMAN OLCAK BU YEMEK? -ha deyince olmuyor. -O ZAMAN NE DEYİNCE OLUYORSA,ONU DE Kİ OLSUN. .................... -ANNE BİZİM KAŞIMIZI GÖZÜMÜZÜ KİM YAPTI? -Allah. -NEDEN? ......................
__________________ söyle bakalım hayat benden aldıklarını nerene sokcan? |