sizlere sormak istediğim bir kaç soru var tabii ki yazımı sonuna kadar okuyacak sabrı gösterebilirseniz...
eğer yarısında okumayı bırakıp " Saçmalıyorsun Hipo" diye bi post atarsanız inanın anlarım, darılmam , kırılmam , gücenmem
Valla bak =P
ama siz yine de bir okuyun sizlere şaşırıp

hale gelecek ve yüzünüzde

bu ifade oluştuktan sonra postunuzu yazarkene

ifadesini takınacağınıza dair garanti veriyorum
hani bir masal manisi vardır ya develer tellal iken pireler berber iken ben anamın beşiğini tıngırmıngır sallar iken...
benim sorunum burada anasının beşiğini tıngırmıngır sallayan velet... ulan haysiyetsiz şerefsiz diyorum o velede... seni doğurmuş , bu yaşa getirmiş , büyütmüş beslemiş , beşik sallayacak kalıba kadar bakmış ananın beşiğini tıngırmıngır sallıyosun!.. yakışıyo mu lan delikanlı masal manisi karakterine , karaktersiz !...
insan onu bi yağlar ki ses çıkmasın annende rahat uyusun ama nerde... düşüncesiz puş..... the button! ne olacak =)
ben diyorum ki şimdi bu adam bence egoist hatta süper hatta hiper egoist... ve vurdumduymaz birisi... ama vurdumduymaz diyince yine aklıma bişeler takıldı bu adam vurdumduymazsa ... yani vurduğumuzda duymuyorsa duyu problemi mi vardır yoksa kendisi yeni bi süper kahramanmıdır?hani süper kahramanlar hissetmez ya acıyı o bakımdan
eğer bu adam süper kahramansa ve adı süleyman ise Türk'lerin
Süley - Man adında yeni bi süper kahramanı mı var ?
nedir sizlerin yorumu ?
( ulan varya sadece muhahaha süper yazıp gideni delerim yorum yazın len ! aaa kızarım bak... sonra buz kovasına oturmam lazım bu mevsimde motoru bozdurtmayın bana

)