hehe iyi konu .... alın size anne öğütü olm bırak interneti !! evlendirelim artık seni ! işinin başında dur sanki biz başka yerde duruyoz daha çok öğüt varda neyse sonra yazarım bi ara belki
__________________ Yaşam olup yok olacak görünüşe bakılırsa Her gün sürükleniyorum daha uzaklara ..FaDe To BLacK.!!!
kendime yeni bi kıyafet almışsam we bunu da denk gelipte annem görmüşse (ben giymeden önce) aynen şöleee : hııı bak ne güsel işte giyme temis temis bayramda giyersin bir sürü kıyafetin war onları giiy
__________________ efes 1ytl olsun, 2alana 1bedawa olsun bidee kapağından bedawa çıksın...
saat gece 2 annem kızım yatsana artık sora sabahları saat 1 den önce kalkmıosun
evde akşam yemeği vr. yemek yemiyrm. annem kızım ndn yemek yemıosun ama olmassa ztn inceciksin iyice güçten düşüçeksin(bağırarak) çabuk yemeye gelll bn gelmıım oraya
__________________ Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur.
Geceleri baş ucumde durun yağmur.
Avucumda ellerin yerine yağmur.
Vur yüzüne vur yüzüme....
saat gece 2 annem kızım yatsana artık sora sabahları saat 1 den önce kalkmıosun
evde akşam yemeği vr. yemek yemiyrm. annem kızım ndn yemek yemıosun ama olmassa ztn inceciksin iyice güçten düşüçeksin(bağırarak) çabuk yemeye gelll bn gelmıım oraya
__________________ Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur.
Geceleri baş ucumde durun yağmur.
Avucumda ellerin yerine yağmur.
Vur yüzüne vur yüzüme....
abi siz orda kalmışsınız lan ben ne yaparsam yapıyım aynı ceza (uymuyorum o ayrı mesele)
saat akşam 8 peder gelir kalk lan su bilgisayarın basından der we giderim