| | Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:)) |
08.11.2008, 02:26
|
#3841 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2008 Mesajlar: 130 | harbi he evde kus var bole duruken ötmüyo ben ders calısma baslıyo ezberleerken yuksek seste ezberlıyom oda otmeye basladımı uyuz oluyom verıcen bıberı verıcen bıberı ama babam banada verır sonra o bıberden. 
__________________ Gençler!Cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizlersiniz,siz almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile,insanlık meziyetinin,vatan fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız.
Ey yükselen yeni nesil!İstikbal sizindir.Cumhuriyet'i biz kurduk,onu yükseltecek ve devam ettireceksiniz. M.Kemal ATATÜRK | |
| |
08.11.2008, 02:30
|
#3842 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | İşkenceye bak yaa... Kuş işte ne ki yani.. Ayy Soneeeeer..... 
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
08.11.2008, 02:31
|
#3843 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2008 Mesajlar: 130 | öle deme inadına yapıyo kafesine vuruyom böle bırden 3 saat konusamıyo .hahahahaah 
__________________ Gençler!Cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizlersiniz,siz almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile,insanlık meziyetinin,vatan fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız.
Ey yükselen yeni nesil!İstikbal sizindir.Cumhuriyet'i biz kurduk,onu yükseltecek ve devam ettireceksiniz. M.Kemal ATATÜRK | |
| |
08.11.2008, 02:33
|
#3844 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | Ya yapma ama cidden yazık... Kuş beyinli işte boşver hayvan işte aaa...
__________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..." Mustafa Kemal ATATÜRK ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU.. | |
| |
08.11.2008, 02:36
|
#3845 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2008 Mesajlar: 130 | kopegım gelıyo zaten onla ısım kalmıyo he bu arada kız köpek ismi bulalım.
| |
08.11.2008, 02:38
|
#3846 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Mesajlar: 452 | Ben yaratıcı değilim pek. Başkasıyla bulursunuz onu. Ben çıkıyorum hadi iyi geceler sana 
| |
08.11.2008, 02:40
|
#3847 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2008 Mesajlar: 130 | iyi sana iyi geceler.
| |
09.11.2008, 03:04
|
#3848 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 71 | selam :F 10 karakteri doldurmak için bunları yazıyorum 
__________________ no more fucking emo  wednesday 13 & kurban | |
| |
09.11.2008, 05:18
|
#3849 (permalink)
| | Moderator
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2007 Yaş: 18 Mesajlar: 871 | 10karakter
__________________ geçiçi bir süre servis dışı | |
| |
26.11.2008, 02:26
|
#3850 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 11 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 33 | Geçerken bir selam vereyim dedim uyku tutmadı gene kurban konserinde çektiğim videoları izliyorum can sıkınsıtısından  
__________________ -alo, naber?
- iyiyim bitanem, sen nasılsın ?
- naapıyodun ?
- hiiiç, bi film izliyodum öylesine.
- adı ne ?
- bilmiyorum ki yabancı bi isim. kadın temalı avrupa filmlerinden biri işte.
- sanat filmi yani.
- tabii tabii alman ..... vurum öhhööö öhöö alman dışa vurumculuğunun izlerini taşıyor işte. böyle gölge oyunları karakterlerin ruh dünyasını ifade ediş biçimi falan... ilginç? | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |