| | Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:)) |
22.07.2008, 22:26
|
#961 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 526 | hazırlarım canım hem biliyosun benım çayım senın çayından daha güzel  hıh kıskan kızım
bi biskrem versem benim çayımın burcunun çayından daha güzel oldugunu ispatlar mısın ? 
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
22.07.2008, 22:42
|
#962 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 76 |  ıspatlayamam sende biliyosun ki en çok tercih edilen benim çayım 
bi biskrem versem ben çalışırken sohpet için yanıma gelirmisin =)
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy... | |
| |
22.07.2008, 23:13
|
#963 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 526 | olur  senın yanında nasıl olsa iş vız gelir tırıs gider 
bi biskrem versem açlıgını yatıştırır mı?
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
23.07.2008, 18:24
|
#964 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 06 2007 Mesajlar: 114 | aç diyilim dolayısıyla yatıştırmaz ama verirsen "evet yatıştırdı" diyebilirim ok?
bi biskrem versem..vermesem?
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
it's like you never
had wings ahhh ahh ahhh    | |
| |
23.07.2008, 18:36
|
#965 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 556 | kandırmasana kızım yaa
veriyorsan ver şu biskremi 
bir biskrem versem de bana yemek yapsan
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you
Bu ne kompleks? Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma... __Kurbanonline.net Ailesi__ | |
| |
23.07.2008, 19:43
|
#966 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 526 | bak 2 dir aynı şeyi istiyosun  ama benim bi taze fasulyem var nılaya sor o bilir ...onu yapabilirim 
bi biskrem versem ..içimizde ki kötüleri temizlesen ?
| |
23.07.2008, 19:57
|
#967 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 556 | içimizde kötü mü var ?
bir biskrem versem de bana su getirsen
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you
Bu ne kompleks? Tevazu ile örtüşmez nefret
Elinde patlayan kör cehalet
Yanına kar kalır sanma... __Kurbanonline.net Ailesi__ | |
| |
24.07.2008, 01:35
|
#968 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 526 | canın soğolsun  tabı ki
bi biskrem versem .. bana çig köfte alır mısın ?
| |
24.07.2008, 09:14
|
#969 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 03 2008 Yaş: 16 Mesajlar: 85 | bu aralar yoğunum foruma bile zor giriyorum ama canın çok çektiyse bi daha yaz belki biri almayı kabul eder
bi ibskrem versem bi kötü espri yaparmısın (salığım bozuldu ya baksana insan kötü espri istermi?)
__________________ GELECEK SENE GÖRÜŞÜRÜK (heralde)!!! öss zamanı | |
| |
24.07.2008, 17:02
|
#970 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 526 | ya çok isterdim ama ..olmuyo işte azımı her açtıgımde kaliteli bi espiri cıkıyo ..:P
bi biskrem versem .. (( ya onu bunu bırakta bız resmen biskremın reklamını yapıyoruz  kendımden tıksınıyorum  =))
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |