| | Geyik Sınırsız Geyik Burada. Fazla Kasmayın Yine de:)) |
18.07.2008, 17:38
|
#951 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 07 2008 Yaş: 15 Mesajlar: 1 | hayyırrr vermem ben kimseye cinimiii
sevgili alttaki burdan sana sesleniyorum sen bu satırları okurken benim canım çok pis jelibon çekiyo olcak o yüzden Bİbiskrem versemde bana bi koşu alıp gelsin hı ne dersin  | |
| |
18.07.2008, 22:29
|
#952 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | yarısı benim ama
bir biskrem versem de cansuda kalan cinlerimi alsan da gelsen.
öf koca paket orda kaldı
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| |
19.07.2008, 00:04
|
#953 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 644 | az ye hizmetci tut !  bayılıyorum bu lafına ya 
bi biskrem versem bızı topluya alır mısın ya :S kaç gündür..özledim !
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
19.07.2008, 00:17
|
#954 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 99 | almazmıyım =) gel hadi =)
bi biskrem versem engin abiyi bulurmusun e madem toplu yapılcak engin abi olmadan olmaz 
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy...
** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *
LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... ) | |
| |
19.07.2008, 22:07
|
#955 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 05 2007 Yaş: 17 Mesajlar: 576 | ya burvu inanmayacaksın ama bugün x kanalında emel sayın-engin çağlar filmi vardı
feride
ödemeli attım ama telefon kapalıydı
bir biskrem versem pikniğe gitsek
__________________ he is: my soul,my sunshine,my husband,my prince,my dream,my colours,my life,my paradise,my words,my world,my only one,my LOVE!! 
i love you Sonsuzluk önümdeydi hep;ama gidemedim senden uzağa... ÖSS modu...geçici bir süre hizmet dışı... Özledim çok...Aramızdaki uzaklık hiç farketmez.Ne kadar kaçsan da bir adım yanımdayım...17251725^18 (L) | |
| |
21.07.2008, 22:45
|
#956 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 06 2007 Mesajlar: 116 | bu saatte?kene varsa bende varım..evet biskrem nerde?
bi bskrem veesem...beni anlamaya çalışırmısın?
it's like you never had wings
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
now you feel so alive
i've watched you change
it's like you never
had wings ahhh ahh ahhh    | |
| |
22.07.2008, 14:54
|
#957 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 644 | zor olcak ama ugraşırım biskrem için 
bi biskrem versem ...bana bı evın ananın çorbasından yapar mısın = 
__________________ sen şimdi gidecen ya ... (cehennem'in dibine GİT ! tRafO' mM .. | |
| |
22.07.2008, 14:56
|
#958 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 06 2007 Mesajlar: 116 | ımmi..yaparmıyım?biskrem var işin ucunda..yaparım yaaa!!
bi biskrem versem iki biskrem verirmisin?
now you feel so alive
i've watched you change
i took you home
set you on the glass
i pulled off your wings then i laughed
i watched a change in you
now you feel so alive
i've watched you change
it's like you never
had wings ahhh ahh ahhh    | |
| |
22.07.2008, 15:08
|
#959 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 09 2007 Yaş: 19 Mesajlar: 644 | vay faiz..  olmaz işime gelmedi 
bi biskrem versem ..benımle sinemadaki en iğreç filme gelir misin ?
| |
22.07.2008, 22:08
|
#960 (permalink)
| | Kurban Fan
Çevrimdışı Üyelik tarihi: 04 2008 Mesajlar: 99 | seninle film izlemek en büyük hayalim  gelmezmiyim 
bi biskrem versem bana bi bitki çayı hazırlarmısın ? =)
__________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy...
** *Isterseniz yanlıs düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düsünün ...! ** *
LEGENDS NEVER DİE .... ( efsaneler asla ölmez ... ) | |
| | |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | | | | Seçenekler | | | | Stil | Normal |